Articles tabs

Courses tabs (CT)

custom add this

Image: 
Titel:
UX Design - Sæt din bruger i centrum
Body: 

En hjemmeside skal ikke kun se godt ud længere. Man skal også tænke virksomhedens forretning og brand ind i designet. På dette kursus lærer du at opbygge UX-design, der tænker forretning og mål ind i opbygningen af designet på et website. Først skal man kende virksomhedens mål og derefter vide nok om sine brugere til at designe en optimal løsning. På kurset lærer du om brugeradfærd og byggestenene for et godt design, der gør det behageligt og intuitivt for dine brugere at benytte din hjemmeside, App, platform, etc.

Over kursets 2 dage lærer du at arbejde effektivt med User Experience-design. Vi opbygger en wire-frame i Photoshop og tilføjer interaktion, så du har en funktionel prototype af et website du kan videresende til en programmør. Du behøver altså ikke kode i i HTML, CSS, JavaScript osv, for at deltage på kurset. Efter kurset vil du kunne skabe it-design, der er i tråd med virksomhedens visuelle identitet og mål.

Kurset afholdes også:
23. november 2016 (København) - se datoerne her
24. januar 2017 (Aarhus) - se datoerne her
21. februar 2017 (København) - se datoerne her
16. maj 2017 (Aarhus) - se datoerne her

Det du vil lære:
Du vil lære at identificere virksomhedens og brugerens behov, så du kan designe basale wireframes og opbygge prototyper af dit koncept, som du kan videresende til en programmør.

- Introduktion
- Digital konceptudvikling
- Research-fasen
- Wireframes
- Best practice
- Prototype
- Smart Design
- Visuel Identitet
- Hands-on kursus

Målgruppe/forudsætninger:
Du behøver ingen designmæssig baggrund for at deltage på kurset. Kendskab til Photoshop er dog en god idé, da vi opbygger wireframes i programmet.

Tidspunkt

Onsdag 3. maj 2017 (Kl. 09.00-16.00)
Torsdag 4. maj 2017 (Kl. 09.00-16.00)

Kontaktperson

Sted

  • Softworld Kurser A/S, Gørtlervej 4, 2400 København NV, Danmark

Partnere

  • Kurset udbydes i samarbejde med:

     

Arrangeret af

  • Dansk Markedsføring og Softworld

    For yderligere oplysninger kontakt projektchef Jacob Schack Iversen på email jsi@markedsforing.dk eller telefon 30549220

Relaterede artikler