Articles tabs

Courses tabs (CT)

custom add this

Image: 
Titel:
Derfor drives fremtidens marketing fra skyen (gratis seminar)
Body: 

Derfor drives fremtidens marketing fra skyen
Skyen vil få større påvirkning på marketing end mange går og tror. Marketing vil gå fra et afhængighedsforhold til IT, til et stik i væggen med uendelige muligheder. Og de organisationer der ikke hopper med på vognen nu, vil meget hurtigt sakke bagud.

De teknologiske fremskridt har aldrig gået så stærkt, og det er ikke længere nødvendigt at indkøbe systemer og drive dem på egne servere. I dag kan man nemt få adgang til systemerne i Skyen. På dette seminar vil du blive præsenteret for nogle af de muligheder der ligger i Skyen, den nyeste teknologi inden for kunstig intelligens og opleve hvordan du som fremtidens marketeer kan udnytte Skyen til bedre kundeoplevelser og højere konverteringer

Få indsigt i de nyeste trends og fremtiden inden for marketing. Hør hvordan og hvorfor skyen gør din hverdag nemmere, og bliv præsenteret for best practise cases og et lille indblik ind i fremtidens marketing.

Seminaret henvender sig til marketingdirektører, marketingchefer, marketing managers og projektledere med ansvar og interesse i virksomhedens kommercielle udvikling og drift.

Program:

  • Kl. 08.30-09.00 Registrering og morgenmad
  • Kl. 09.00-09.05 Velkommen v. Dansk Markedsføring 
  • Kl. 09.05-09.45 Kunstig intelligens rykker ind hos marketing

Episerver er en service der ligger i Skyen. Platformen er bl.a. baseret på kunstig intelligens, er selvlærende (machine learning/AI) og kigger bl.a. på brugeradfærden til autonomt at oprette og individualisere indhold og produkter for hver enkelt besøgende – helt automatisk. Vi ser på hvordan Marketing kan udnytte teknologier der ligger i Skyen. 
Jakob Bartholdy, Senior Digital Business Advisor, Episerver 

  • Kl. 09.45-10.00 Pause 
  • Kl. 10.00- 10.45 Ny intelligent teknologi i Skyen skaber nye forretningsmuligheder 

Tiden for digitalisering er nu, men hvordan kommer du igang med den digitale transformation? Indsigt i kunde- og produktionsdata koblet med kunstig intelligens giver helt nye muligheder for at optimere kundeoplevelsen, styrke medarbejderne og transformere virksomhedens produkter og services.
Signe Toftegaard, Marketingdirektør, Microsoft

  • Kl. 10.45-11.00 Pause 
  • Kl. 11 .00-11.45 Derfor vil Skyen drive fremtidens marketing 

Marketing har aldrig haft så gode muligheder for at vinde ejerskabet for digitaliseringen af virksomheden tilbage. Den øgede globale konkurrence og hastigheden i den digitale udvikling kræver at virksomhederne formår at agere agilt og levere en hurtig time-to-market med nye digitale services for at vinde og i værste fald fastholde sin markedsposition. Immeo vil i dette indlæg dele sine erfaringer fra konkrete kundecases, hvor marketing har genvundet ejerskabet over den digitale agenda ved at udnytte de nye mulighed i Skyen.
Simon Aisen, Partner, Immeo

Registrering og no-show-fee:
Det er gratis at deltage på arrangementet. Vi gør opmærksom på, at tilmelding er bindende. Afbud skal ske skriftligt seneste tirsdag d. 25. april kl. 12.00 til tilmelding@markedsforing.dk
Senere end denne dato eller ved udeblivelse, vil du blive faktureret et no-show fee på kr. 500,- ekskl. moms.

Tidspunkt

Torsdag 27. april 2017 (Kl. 08.30-11.45)

Kontaktperson

Sted

  • Nordre fasanvej 113-115, 1. sal.

Partnere

Arrangeret af

  • Dansk Markedsføring