Søndag 1. februar 2015
Medlemskab

Bliv medlem og få masser af fordele

 

Vi har lavet en lille ipaper, der beskriver nogle af vores mange medlemsfordele. Den kan du læse HER.

 

Markedsføring

Du modtager hver måned – 12 gange årligt – Danmarks største marketingfagblad, som hver gang læses af omkring 20.000 beslutningstagere. Indeholder bl.a. aktuelle cases, temaer, baggrundsstof, personstof og synspunkter.
Markedsførings nyhedsbrev
Du modtager Danmarks største elektroniske nyhedsbrev for marketingbranchen 2 gange dagligt. Her kan du læse de seneste marketingnyheder.
Adgang til Markedsførings artikeldatabase og videnscenter
Du har døgnet rundt adgang til mere end 30.000 artikler, analyser, rapporter, synspunkter og meget mere.
Adgang til markedsanalyser gennemført
Huset Markedsføring gennemfører alene og i samarbejde med en række partnere løbende analyser om marketing, forbrugere. Medietendenser osv. Som medlem kan du frit benytte dig af disse.
Medlemsmøder
Du har som medlem gratis adgang til mellem 40-50 årlige medlemsmøder - inden for en lang række udvalgte fagområder. Møderne er forbeholdt medlemmer og formålet er dels hurtig faglig inspiration på vej til eller hjem fra arbejde. Det faglige leveres af udvalgte og aktuelle indlægsholdere og planlægges af Husets mange fagklubber. Varigheden er altid halvanden time – en time til det faglige og en halv til det sociale, møde kollegaer osv.
Kurser/seminarer/events/diplom
Du har adgang til Danmarks mest omfattende uddannelses- og kursusprogram inden for alle marketingdiscipliner, hvor du kan hente værdifuld viden, inpiration og kompetence til gavn for dig selv og for dansk erhvervsliv. Der udbydes i alt ca 120 kursusdage om året og hvert deltager ca 5.000 personer på disse. Kurserne udbydes oftest til alle, men som medlem opnår 20-40 pct rabat på kursusgebyret.
Gratis juridisk hotline
Kom ikke på kant med Markedsføringsloven - det kan blive dyrt at fejle. Som medlem af Huset Markedsføring har du derfor mulighed for, at få en uvildig juridisk rådgivning og vurdering fra nogle af Danmarks førende markedsføringsjuridiske advokater. Og det er helt gratis.
Styrk din karriere – få en mentor
Førende danske erhvervsledere benyttes som mentorer. Og uanset, hvor man er i sit karriereforløb kan det altid være godt at få en ”second opinion” fra en erfaren erhvervsleder. Som medlem og marketingprofessionel har du adgang en lang række erfarne mentorer, som typisk i et forløb af et års tid vil være din mentor. Og det er helt gratis. ( NB. Dette tilbud er gældende for marketingprofessionelle med min 2 års erhvervserfaring)
Adgang til Netværksgrupper
Huset Markedsføring har en række netværksgrupper inden for udvalgte fagdiscipliner, som du som medlem kan deltage i. Hvert netværk har en netværkschef, som står for at indkalde, facilitere og medvirker til at finde de temaer, som netværket kan diskuterer. Netværket giver dig et godt sted at dyrke dit netværk – men også en unik mulighed for faglig udvikling og til at drøfte personlige og organisatoriske problemstillinger og udfordringer. Medlemmer får 30 pct i rabat på netværkskontingentet.
IAA – International Advertisers Association
IAA udbyder nogle af Danmarks mest velanskrevne og benyttede diplomuddannelser for marketingprofessionelle. Som medlem har du adgang til disse med medlemsrabat.

Standard medlemskab
Et standard medlemskab er et personligt medlemskab, dvs. det er dig personligt der kan benytte dig af medlemsfordelene. Du betaler medlemskabet for et år ad gangen, og det vil automatisk blive fornyet.

Studerende
Som studerende, med gyldigt studiekort kan du blive medlem med rabat. Du sparer kr. 1.595,- ekskl. moms på dit medlemskab, og har alle de samme medlemsfordele. Du betaler for medlemskabet for et år ad gangen, og det vil automatisk blive fornyet med studierabat så længe du er under uddannelse. Efter uddannelse har du mulighed for at fortsætte som dimmitend.

Dimmitend
Er du dimmitend, dvs. nyddannet kan du det første år blive medlem med rabat. Du sparer kr. 1.295,- ekskl. moms på dit medlemskab, og har alle de samme medlemsfordele. Ved dimmitendperiodens udløb vil du automatisk overgå til standardmedlemskab.

Senior
Er du fyldt 65 år kan du blive medlem med seniorrabat. Du sparer kr. 1.295,- ekskl. moms på dit medlemskab, og har alle de samme medlemsfordele. Du betaler for medlemskabet for et år ad gangen, og det vil automatisk blive fornyet.

Arbejdsløshedskontingent
Er du arbejdsløs, har du mulighed for at blive medlem til nedsat kontingent på kr. 500,- ekskl. moms, men har alle de samme medlemsfordele du kan benytte dig af. Du betaler for medlemskabet for et år ad gangen, og det vil automatisk blive fornyet.

Virksomhedsordning
Det er muligt for din virksomhed, at oprette en virksomhedsordning der gælder for hele virksomheden tilpasset netop Jeres behov. 

Har du spørgsmål eller ønsker du at få et tilbud på en virksomhedsordning, er du velkommen til at kontakte Katja Andersen, mail:medlemsservice@markedsforing.dk eller telefon 38146567.
 

 

Pris

Kr 1 795,00 (Kr 1 907,19 inkl moms)