Onsdag 23. april 2014

Søgefelt

Medlemskab

Bliv medlem og få masser af fordele

Markedsføring
Du modtager hver måned – 12 gange årligt – Danmarks største marketingfagblad, som hver gang læses af omkring 20.000 beslutningstagere. Indeholder bl.a. aktuelle cases, temaer, baggrundsstof, personstof og synspunkter.
Markedsførings nyhedsbrev
Du modtager Danmarks største elektroniske nyhedsbrev for marketingbranchen 2 gange dagligt. Her kan du læse de seneste marketingnyheder.
Adgang til Markedsførings artikeldatabase og videnscenter
Du har døgnet rundt adgang til mere end 30.000 artikler, analyser, rapporter, synspunkter og meget mere.
Adgang til markedsanalyser gennemført
Huset Markedsføring gennemfører alene og i samarbejde med en række partnere løbende analyser om marketing, forbrugere. Medietendenser osv. Som medlem kan du frit benytte dig af disse.
Medlemsmøder
Du har som medlem gratis adgang til mellem 40-50 årlige medlemsmøder - inden for en lang række udvalgte fagområder. Møderne er forbeholdt medlemmer og formålet er dels hurtig faglig inspiration på vej til eller hjem fra arbejde. Det faglige leveres af udvalgte og aktuelle indlægsholdere og planlægges af Husets mange fagklubber. Varigheden er altid halvanden time – en time til det faglige og en halv til det sociale, møde kollegaer osv.
Kurser/seminarer/events/diplom
Du har adgang til Danmarks mest omfattende uddannelses- og kursusprogram inden for alle marketingdiscipliner, hvor du kan hente værdifuld viden, inpiration og kompetence til gavn for dig selv og for dansk erhvervsliv. Der udbydes i alt ca 120 kursusdage om året og hvert deltager ca 5.000 personer på disse. Kurserne udbydes oftest til alle, men som medlem opnår 20-40 pct rabat på kursusgebyret.
Gratis juridisk hotline
Kom ikke på kant med Markedsføringsloven - det kan blive dyrt at fejle. Som medlem af Huset Markedsføring har du derfor mulighed for, at få en uvildig juridisk rådgivning og vurdering fra nogle af Danmarks førende markedsføringsjuridiske advokater. Og det er helt gratis.
Styrk din karriere – få en mentor
Førende danske erhvervsledere benyttes som mentorer. Og uanset, hvor man er i sit karriereforløb kan det altid være godt at få en ”second opinion” fra en erfaren erhvervsleder. Som medlem har du adgang en lang række erfarne mentorer, som typisk i et forløb af et års tid vil være din mentor. Og det er helt gratis.
Adgang til Netværksgrupper
Huset Markedsføring har en række netværksgrupper inden for udvalgte fagdiscipliner, som du som medlem kan deltage i. Hvert netværk har en netværkschef, som står for at indkalde, facilitere og medvirker til at finde de temaer, som netværket kan diskuterer. Netværket giver dig et godt sted at dyrke dit netværk – men også en unik mulighed for faglig udvikling og til at drøfte personlige og organisatoriske problemstillinger og udfordringer. Medlemmer får 30 pct i rabat på netværkskontingentet.
IAA – International Advertisers Association
IAA udbyder nogle af Danmarks mest velanskrevne og benyttede diplomuddannelser for marketingprofessionelle. Som medlem har du adgang til disse med medlemsrabat.

 

Pris

Kr 1 795,00 (Kr 1 907,19 inkl moms)