Lørdag 25. juni 2016
Medlemskab

Som medlem af Dansk Markedsføring får du: 

Markedsføring
Du modtager 11 gange årligt Danmarks største marketingfagblad som hver gang læses af 24.000 beslutningstagere. Markedsføring indeholder bl.a. aktuelle cases, temaer, baggrundsstof, personstof og synspunkter. Bladet kan også læses på tablet. Download APP'en her: iTunes: https://goo.gl/RbgpdD  Google Play: https://goo.gl/ceD6zT
Markedsførings nyhedsbrev
Du modtager Danmarks største nyhedsbrev for marketingbranchen 2 gange dagligt.
Fri adgang til Markedsførings artikeldatabase og videnscenter
Du har adgang til mere end 35.000 artikler, analyser, rapporter, synspunkter og meget mere.
Fri adgang til markedsanalyser gennemført
Dansk Markedsføring gennemfører alene og i samarbejde med en række partnere løbende analyser om marketing, forbrugere og medietendenser.
30-40 Gratis medlemsmøder
Gratis adgang til 30-40 årlige medlemsmøder - inden for en lang række udvalgte fagområder. Møderne er forbeholdt medlemmer og formålet er hurtig faglig inspiration. Det faglige leveres af aktuelle indlægsholdere og planlægges af bla af Husets fagklubber. 
Rabat på kurser/seminarer/events/diplom
Adgang til Danmarks mest omfattende uddannelses- og kursusprogram inden for alle marketingdiscipliner. Hent værdifuld viden, inpiration og kompetence til gavn for dig selv og for dansk erhvervsliv. Der udbydes i alt ca 120 kursusdage om året og hvert år deltager ca 5.000 personer på disse. Som medlem opnår du typisk 20-40 pct rabat på kursusgebyret.
Gratis juridisk hotline
Kom ikke på kant med Markedsføringsloven - det kan blive dyrt at fejle. Som medlem af Dansk Markedsføring har du derfor mulighed for, at få en uvildig juridisk rådgivning og vurdering fra nogle af Danmarks førende markedsføringsjuridiske advokater. Og det er helt gratis.
Styrk din karriere – få en mentor
Førende danske erhvervsledere benyttes som mentorer. Og uanset, hvor man er i sit karriereforløb kan det altid være godt at få en ”second opinion” fra en erfaren erhvervsleder. Som medlem og marketingprofessionel har du adgang en lang række erfarne mentorer, som typisk i et forløb af et års tid vil være din mentor. Og det er helt gratis. ( NB. Dette tilbud er gældende for marketingprofessionelle med min 2 års erhvervserfaring)
Adgang til Netværksgrupper
Dansk Markedsføring har en række netværksgrupper inden for udvalgte fagdiscipliner, som du som medlem kan deltage i. Hvert netværk har en netværkschef, som står for at indkalde, facilitere og medvirker til at finde de temaer, som netværket kan diskuterer. Netværket giver dig et godt sted at dyrke dit netværk – men også en unik mulighed for faglig udvikling og til at drøfte personlige og organisatoriske problemstillinger og udfordringer. Medlemmer får 30 pct i rabat på netværkskontingentet.
Rabataftale hos Saxo.com
        Du får min. 10% rabat på 14 mio. bogtitler, når du handler på Saxo.com. 

Standard medlemskab - 2195 kr
Et standard medlemskab er et personligt medlemskab, dvs. det er dig personligt der kan benytte dig af medlemsfordelene. Du betaler medlemskabet for et år ad gangen, og det vil automatisk blive fornyet.

Studerende - 300 kr
Som studerende, med gyldigt studiekort kan du blive medlem med rabat. Du sparer kr. 1.895,- ekskl. moms. Du betaler for medlemskabet for et år ad gangen, og det vil automatisk blive fornyet med studierabat så længe du er under uddannelse. Efter uddannelse har du mulighed for at fortsætte som dimmitend.

Dimmitend - 300 kr
Er du dimmitend, dvs. nyddannet kan du det første år blive medlem med rabat. Du sparer kr. 1.895,- ekskl. moms på dit medlemskab. Ved dimmitendperiodens udløb vil du automatisk overgå til standardmedlemskab.

Senior - 300 kr
Er du fyldt 65 år kan du blive medlem med seniorrabat. Du sparer kr. 1.895,- ekskl. moms på dit medlemskab. Du betaler for medlemskabet for et år ad gangen, og det vil automatisk blive fornyet.

Arbejdsløshedskontingent - 300 kr
Er du arbejdsløs, har du mulighed for at blive medlem til nedsat kontingent på kr. 300,- ekskl. moms. Du betaler for medlemskabet for et år ad gangen, og det vil automatisk blive fornyet.

Virksomhedsordning - Kontakt os
Det er muligt for din virksomhed, at oprette en virksomhedsordning der gælder for hele virksomheden tilpasset netop Jeres behov. 
 

Har du spørgsmål eller ønsker du at få et tilbud på en virksomhedsordning, er du velkommen til at kontakte Katja Andersen, mail: medlemsservice@markedsforing.dk eller telefon 38146567.

 

 

Pris

Kr 2 195,00 (Kr 2 332,19 inkl moms)