Lørdag 10. oktober 2015
 • 09. okt 15 Kampagner

  Nu får du snart 25 timer i døgnet

  I dag er den samlede danske pensionsbranche gået i luften med Pensionsdagen - et kampagnekoncept, der sidste år blev opfundet af ATP og reklamebureauet Hjaltelin Stahl. Målet er at få danskerne til at give deres pension et servicetjek.

  læs mere
 • 09. okt 15 Kampagner

  Bureau smager på Nørrebro

  Nørrebro Bryghus har sat jagten ind på smagen af den københavnske bydel. I samarbejde med kommunikationsbureauet RelationsPeople har mikrobryggeriet iværksat et lokalt ølvalg, hvor tre øl kandiderer til at få navnet ”Nørrebro”.

  læs mere
 • 09. okt 15 Bureauer

  Ogilvy vinder krudt-kampagne

  Sikkerhedsstyrelsen og SKAT fik ikke færre end 21 bud fra landets bureauer på en kampagne om ulovligt fyrværkeri. Ogilvy løb med sejren og vil sætte en stopper for det ulovlige krudt ved at ramme følelserne.

  læs mere
 • 09. okt 15 Digitalt

  Ford og Mindshare i sadlen

  I dag lancerer Ford den nye Mustang med et live-event, der bl.a. omfatter en levende hest på Nørreport Station, en helikopter og live-streaming af content i Fords egen nye mediekanal. Som markedsfører i dag skal man kunne reagere lynhurtigt for at blive en del af samtalen, lyder det fra Ford.

  læs mere
 • 09. okt 15 Navne

  Paulsen forlader McDonald’s

  Burgerkæmpen McDonald’s siger farvel til kommunikationsdirektør Stine Green Paulsen. Ansvaret for kommunikationen overtages af salgs- og marketingafdelingen.

  læs mere