Søndag 29. november 2015
 • 27. nov 15 Digitalt

  Digital Cph: Ben Huh?

  Gå til nettet hurtigst muligt, mener serieiværksætteren Ben Huh. Han har selv søsat nye web-sites hver anden uge året rundt for eget firma...

  læs mere
 • 27. nov 15 Bureauer

  Peytz & Co overtager Gemius

  Peytz & Co overtager Gemius’ danske kontor og repræsenterer dem fremover i Skandinavien. Gemius’ medarbejdere arbejder videre i den nye konstellation.

  læs mere
 • 27. nov 15 Kampagner

  Samsung: Nu med tv-køkken

  Ny kampagne fra Samsung skal få danskerne til at tænke over, hvad de spiser hjemme foran tv’et. Bag kampagnen står DDB Stockholm, som har allieret sig med RelationsPeople til at sprede det glade budskab i Danmark.

  læs mere
 • 27. nov 15 Digitalt

  Digital Cph: Ben Huh?

  Gå til nettet hurtigst muligt, mener serieiværksætteren Ben Huh. Han har selv søsat nye web-sites hver anden uge året rundt for eget firma. Det nedsætter udgifterne til at fejle, mener han blandt meget andet.

  læs mere
 • 27. nov 15 Kampagner

  Et helvedes godt samarbejde?

  Rasende metal-guitarsoloer møder det kølige stål fra serverparkernes konstante summen. Med andre ord: Danmarks største rock- og metalfestival har indgået samarbejde med en af Danmarks største it-virksomheder.

  læs mere
 • 27. nov 15 Kampagner

  Prisbelønnet pakkespil i sort

  Dansk Supermarked og Pepsi Max fandt på et snedigt marketing-stunt for at få kunderne ind i butikken. Det virkede: Allerede før klokken 6 i morges stod mere end 60.000 personer i kø på bilka.dk for at komme først til de gode tilbud.

  læs mere
 • 26. nov 15 Kampagner

  TV 2 dropper TRP'er

  TV 2 lægger fra 2016 TRP’en som måleenhed i graven og vil fremover sælge reklamer i valutaen CPM, altså kontaktpriser, på tværs af hele mediehuset. Målet er større transparens for annoncørerne, der er positive over for initiativet.

  læs mere
 • 27. nov 15 Navne

  Online-analytikere opruster igen

  For tre måneder siden kom Jacob Lachmann til AudienceProject – tidligere kendt som UserReport – som ny CEO. Nu oprustes med endnu en tidligere GoViral og AOL-profil, der skal sikre selskabet succes i USA, Storbritannien og Tyskland.

  læs mere
 • 27. nov 15 Kampagner

  Danske Spil: Nu med forfatter

  Den populære skrabe-kalender, Quick Julekalender, får i år følgeskab af en fortælling i 24 illustrerede, digitale afsnit. Danske Spil, Essencius og YouGov står bag den ”skrabede” historie, der er skrevet og fortalt af forfatter, eksminister - og juleskeptiker - Manu Sareen.

  læs mere
 • 25. nov 15 Kampagner

  Her er DK's bedste bilreklame

  Tirsdag blev "Årets Markedsføringskampagne" kåret af den danske bilbranche. Vinderen blev Ejner Hessels reklamer med Thorkild Thyrring signeret bureauet Integral.

  læs mere
 • 25. nov 15 Digitalt

  En lov, du aldrig har hørt om...

  Sidste måned vedtog EU en lovgivning om digital betaling, der kan få enorme konsekvenser for forbrugernes købsvaner på nettet - og derved også for danske e-købmænd. Der er bare ualmindelig få, der ved det, lyder det fra dansk betalingsgigant.

  læs mere