Fredag 1. juli 2016

Om foreningen Dansk Markedsføring

DANSK MARKEDSFØRING

Velkommen til Danmarks største forening af marketingprofessionelle. Dansk Markedsføring er en medlemsdrevet forening uafhængig af særinteresser. Foreningens formål er at støtte marketingprofessionelle i at skabe vækst og udvikle virksomheder. Foreningen skal derudover fremme god markedsføringspraksis, samt varetage markedsføringsfagets interesser overfor myndigheder og offentlighed - og dermed være det naturlige omdrejningspunkt for alle medie-, salgs-, marketing-, reklame- og kommunikationsfolk.

Vores mål er at sikre vores medlemmerne nem adgang til relevante nyheder og tendenser, baggrund og opdatering, efteruddannelse og fagseminarer. Samtidig har du med et medlemskab mulighed for at udbygge dit faglige og personlige netværk. 

MEDLEMSFORDELE
· Bladet Markedsføring - på print eller tablet
· To daglige elektroniske nyhedsbreve
· Adgang til Markedsførings omfattende artikeldatabase
· 25-30% medlemsrabat på alle vore kurser og arrangementer - ca. 100 årligt
· Gratis medlemsaktiviteter, gå-hjem-møder, morgen-møder og briefs med fagligt og socialt indhold kun for medlemmer 
· Adgang til netværk for faglig sparring 
· Adgang til Dansk Markedsførings Jobmarked
· Gratis Juridisk hotline
· Særtilbud og medlemsrabat på ledelses- og marketingfagbøger
· Adgang til IAA's uddannelser med medlemsrabat
· Adgang til markedsanalyser gennemført af Dansk Markedsføring
· Medlemsrabat på leje af Dansk Markedsførings konferencefaciliteter

 

BLIV MEDLEM NU

Et medlemskab af Dansk Markedsføring er et personligt medlemskab, dvs. det er kun dig der kan benytte dig af medlemsfordelene. Du betaler medlemskabet for et år ad gangen, og medlemskabet vil automatisk blive fornyet.

Et standard medlemskab koster kr. 1.795 pr år (ekskl. moms + kr. 35,- i adm.gebyr). Du betaler medlemskabet for et år ad gangen. Et medlemskontingentet er oftest tjent hjem ved deltagelse på blot to kurser/arrangementer. 

Meld dig ind her

Er du studerende?
Er du studerende, så koster et medlemskab af Dansk Markedsføring kun kr. 300 pr. år (ekskl. moms + kr. 35. i adm.gebyr). Du betaler medlemskabet for et år ad gangen, og det vil automatisk blive fornyet.

Meld dig ind her

Er du fyldt 65 år kan du blive medlem af Dansk Markedsføring for kun 300 kr pr.år (ekskl. moms + kr. 35. i adm.gebyr). Og du har alle de samme medlemsfordele som ved et standard medlemskab. Du betaler medlemskabet for et år ad gangen, og det vil automatisk blive fornyet.

Hvis du er over 65 år, kan du også blive en del af Goldbizz, som er et tilbud til alle over 65 om at deltage i et forum, hvor interessen for markedsføring og kommunikation kan vedligeholdes i inspirerende omgivelser. 

Meld dig ind her

Læs vores vedtægterne her.

KONTAKT
Hvis du ønsker at kontakte os, kan du skrive til os via medlemsservice@markedsforing.dk eller ringe til os på 3814 6567.