Tirsdag 31. marts 2015

Om foreningen Huset Markedsføring

HUSET MARKEDSFØRING

Velkommen til Danmarks største forening af marketingprofessionelle. Huset Markedsføring er en medlemsdrevet forening uafhængig af særinteresser. Vores primære formål er at varetage marketingfagets interesser overfor myndigheder og andre interesseorganisationer - og dermed være det naturlige omdrejningspunkt for alle medie-, salgs-, marketing-, reklame- og kommunikationsfolk. Vores mål er at sikre vores medlemmerne nem adgang til relevante nyheder og tendenser, baggrund og opdatering, efteruddannelse og fagseminarer. 

Sagt med andre ord, så er det vigtigt for Huset Markedsføring at vores medlemmer altid er ajour med de seneste nyheder og tendenser. Samtidig har du med et medlemskab mulighed for at udbygge dit faglige og personlige netværk. 

 

MEDLEMSFORDELE
· Bladet Markedsføring
· To daglige elektroniske nyhedsbreve
· Adgang til Markedsførings omfattende artikeldatabase
· 25-30% medlemsrabat på alle vore kurser og arrangementer - ca. 100 årligt
· Gratis medlemsaktiviteter, gå-hjem-møder, morgen-møder og briefs med fagligt og socialt indhold kun for medlemmer 
· Direkte info om kommende kurser, konferencer og lign.
· Adgang til netværk for faglig sparring og vidensdeling til medlemspris
· Adgang til Huset Markedsførings Jobmarked
· Gratis Juridisk hotline
· Særtilbud og medlemsrabat på ledelses- og marketingfagbøger
· Adgang til IAA's uddannelser med medlemsrabat
· Adgang til markedsanalyser gennemført af Huset Markedsføring
· Brancherådgivning
· Medlemsrabat på leje af Huset Markedsførings konferencefaciliteter

Vi har lavet en lille ipaper, hvor du kan læse mere om nogle af de mange medlemsfordelene hos os: 
KLIK HER FOR AT LÆSE VORES MEDLEMSFOLDER

 

BLIV MEDLEM NU

Et medlemskab af Huset Markedsføring er et personligt medlemskab, dvs. det er kun dig der kan benytte dig af medlemsfordelene. Du betaler medlemskabet for et år ad gangen, og medlemskabet vil automatisk blive fornyet.

Et standard medlemskab koster kr. 1.795 pr år (ekskl. moms + kr. 35,- i adm.gebyr). Du betaler medlemskabet for et år ad gangen. Et medlemskontingentet er oftest tjent hjem ved deltagelse på blot to kurser/arrangementer. 

Meld dig ind her

Er du studerende?
Er du studerende, så koster et medlemskab af Huset Markedsføring kun kr. 200 pr. år (ekskl. moms + kr. 35. i adm.gebyr). Du betaler medlemskabet for et år ad gangen, og det vil automatisk blive fornyet.

Meld dig ind her

Er du fyldt 65 år kan du blive medlem af Huset Markedsføring for kun 500 kr pr.år (ekskl. moms + kr. 35. i adm.gebyr). Og du har alle de samme medlemsfordele som ved et standard medlemskab. Du betaler medlemskabet for et år ad gangen, og det vil automatisk blive fornyet.

Hvis du er over 65 år, kan du også blive en del af Gold Bizz, som er et tilbud til alle over 65 om at deltage i et forum, hvor interessen for markedsføring og kommunikation kan vedligeholdes i inspirerende omgivelser. 

Meld dig ind her

Læs vores vedtægterne her.

KONTAKT
Hvis du ønsker at kontakte os, kan du skrive til os via medlemsservice@markedsforing.dk eller ringe til os på 3814 6567.