Courses tabs (CT)

custom add this

Image: 
Titel:
Video Markedsføring & Strategi - Sådan gør du...
Body: 
 
VIDEOMARKEDSFØRING & STRATEGI
 
Mister du overblikket når talen falder på brug af video i markedsføringen?
For at få succes med videomarkedsføring er det vigtigt at gøre sig en rækkeovervejelser. 
Dette kursus giver dig overblik over, hvordan du bruger videomarkedsføring som et resultatorienteret værktøj.
 
Kursus med udgangspunkt i jeres egne sociale medie-kanale
Du arbejder med jeres egne sociale medie-kanaler og får indblik i hvad jeres målgruppe forventer at opleve på netop jeres kanaler, og hvad I kan gøre for at styrke jeres brand og skabe målbare resultater med video på de sociale medier ?
Hvilke videokategorier, videoformater og indhold egner sig for forskellige sociale medier? Hvad gør jeres konkurrenter ?
 
Vi arbejder med målgruppesegmentering ifht. de forskellige sociale medier, gennemgår de journalistiske genrer og drøfter hvornår og hvilke typer af egenproduktion, der er hensigtsmæssig, og hvornår det er klogt at overlade produktionerne til et professionelt team.
Du lærer at aflæse og analysere de bagvedliggende data, så du kan sammenligne resultaterne af jeres investering i egen tid og annoncering på Facebook, YouTube, Google Adwords og Google Analytics.
 
Det får du ud af kurset
 
 • Du får overblik over brugen af forskellige typer video på sociale medier.
 • Du får indblik i hvor, hvordan og hvilken type video, der giver den største effekt.
 • Du får et indblik i hvilke målgrupper der primært benytter de forskellige sociale medier; Facebook, YouTube, Twitter, Instagram, LinkedIn m.fl.
 • Du får indblik I YouTube Analytics
 
Opfølgende sparringsmøde
 
Et par uger efter kurset afholder vi en times individuel opfølgende videokonference, hvor du får mulighed for at gå mere i dybden med spørgsmål der kun har relevans for jeres videomarkedsførings strategi og praksis.
 
Praktisk info om kurset
 
Niveau: Lidt eller noget kendskab til Facebook, Twitter, LinkedIn & Google
Typiske deltagere: Webredaktører, kommunikations- og marketingansatte samt andre, der leverer indhold til web.
 
Lidt om underviseren:
Som pioner indenfor videomarkedsføring, har Birgitte Rode hjulpet mange virksomheder igang med videomarkedsføring og sound branding. 

Birgitte er ejer af firmaerne “Let’s Move You”, videomarkedsføring og produktion, og “Soundbranding”, som er den førende audio branding virksomhed i Scandinavien.

Birgitte er oprindelig udannet sanger og musik pædagog på Nordjyllands Musikkonservatorium.

Birgitte har komponeret og produceret musik til TV, film og radio og siden 2001 har hendes virksomhed Soundbranding udviklet sound identity til virksomheder.

Gennem sit arbejde med førende branding, design - og markedsførings profiler, kunstnere, producere og komponister har Birgitte både en strategisk og analytisk forståelse og  hands on erfaring, der er nødvendig for at kunne tilføre virksomheden de værktøjer, der skal til for at gøre videomarkedsføring til et operationelt markedsføring - og branding værktøj.

 

Tidspunkt

Onsdag 7. marts 2018 (Kl. 09.00-16.00)2018-03-07 09:00:002018-03-07 04:00:00Europe/CopenhagenKursus: Video MarkedsføringDette kursus afholdes også i Aarhus onsdag 28. februar  VIDEOMARKEDSFØRING & STRATEGI Mister du overblikket når talen falder på brug af video i markedsføringen?For at få succes med videomarkedsføring er det vigtigt at gøre sig en rækkeovervejelser. Dette kursus giver dig overblik over, hvordan du bruger videomarkedsføring som et resultatorienteret værktøj. Kursus med udgangspunkt i jeres egne sociale medie-kanaleDu arbejder med jeres egne sociale medie-kanaler og får indblik i hvad jeres målgruppe forventer at opleve på netop jeres kanaler, og hvad I kan gøre for at styrke jeres brand og skabe målbare resultater med video på de sociale medier ?Nordre Fasanvej 113, 2000 FrederiksbergDansk Markedsføring

Kursuspris

 • Medlempris Kr 3 995,00 (Kr 4 993,75 inkl moms)
  ikke medlemspris Kr 5 495,00 (Kr 6 868,75 inkl moms)

Kontaktperson

Sted

 • Nordre Fasanvej 113, 2000 Frederiksberg

Arrangeret af

 • Dansk Markedsføring

4 Gode grunde

 1. Du får overblik over brugen af forskellige typer video på sociale medier.
 2. Du får indblik i hvor, hvordan og hvilken type video, der giver den største effekt.
 3. Du får et indblik i hvilke målgrupper der primært benytter de forskellige sociale medier; Facebook, YouTube, Twitter, Instagram, LinkedIn m.fl.
 4. Du får indblik I YouTube Analytics

Relaterede artikler