Articles tabs

Courses tabs (CT)

Annoncering

Vores styrke ligger i at bygge bro mellem vores medier så der skabes synergi og størst mulig opmærksomhed omkring Jeres kampagner og dermed bedst mulig ROI til Jer som annoncør. Det betaler sig altid at indhente et tilbud på tværs af vores medieplatforme.

Alle media fra Dansk Markedsføring skal levere information, fascination, inspiration, indsigt, viden samt best practise til målgruppen inden for reklame, markedsføring, medier og kommunikation.

BLADET MARKEDSFØRING
Aktuelle temaer, cases der demonstrerer markedsføringens effektivitet. Kort sagt; Et shortcut for marketingprofessionelle. 

Bladudgivelserne for 2020: 

  • 26. januar
  • 15. marts
  • 10. maj
  • 21. juni
  • 13. september
  • 18. oktober
  • 15. november
  • 13. december
     

MARKEDSFØRING PÅ TABLET
Læs Markedsføring på din smartphone eller tablet. Få aktuelle cases på farten, kontoret eller hjemme i sofaen.

MARKEDSFØRING.DK
En visuel og involverende oplevelse af marketingstoffet, aktivitetskalender for de mange konferencer, seminarer og events, medlemsfordele, jura, blog, netværk, jobmarked m.m.

JOBMARKED
Danmarks største jobmarked inden for marketing, digital marketing, kontakt & kunderelationer, grafik & design, PR & kommunikation, markedsanalyse & research.

DAGLIGT NYHEDSBREV
Flere end 14.000 marketeers har valgt ikke at gå glip af dagens vigtigste danske og internationale nyheder. Et stærkt og målrettet medie for annoncører.

PARTNERSEMINAR:
Sæt agendaen og få kvalificerede leads i øjenhøjde. Gennem cases og faglig inspiration sættes en agenda relevant for marketingbeslutningstagere. Partner har insigt/ekspertise og leverer indhold og talere med har brug for en faglig og neutral platform, sparring på budskabet så det engagerer og maksimerer antallet af relevante leads og ikke mindst markedsføring der rammer præcist i målgruppen.

Information

Kontakt vores salgsafdeling ved spørgsmål om annoncering, leadgenerering og partnerskabsarrangementer.
Ulrich Lindegaard
Key Account Manager
Telefon
+45 2893 5268
Jeanette Jønsson
Salgschef
Telefon
+45 3141 3990