Eurobest har offentliggjort årets jury, der består af 75 mænd og kvinder, og der er blevet plads til tre top-kreative fra danske bureauer.

Det drejer sig om Søren Christensen, partner og strategisk direktør i Robert/Boisen & Like-minded, Robert Cerkez, kreativ direktør og partner i & Co., og Nille Halding, Senior Creative Manager og partner i Kontrapunkt.

Nille Halding skal dømme i kategorierne Design & Print og Outdoor Craft, Søren Christensen i Creative Effectiveness, og Robert Cerkez i kategorien Entertainment.

Han sad i øvrigt også i juryen i fjor.

Ingen kreativ festival i år

Eurobest-priserne blev uddelt første gang i 1988, men det var først i 2008, at prisuddelingen fik et ”fysisk” festival og awardshow.

I fjor blev det afholdt i London med en ganske imponerende dansk medaljehøst til følge. Hele 11 danske priser, heriblandt to Grand Prix’er til & Co.’s tankevækkende TV 2-film, ”Alt det vi deler”-film, blev det til.

LÆS OGSÅ: FLOT DANSK PRISHØST VED EM I REKLAME

& Co. kom ind på en samlet tredjeplads i awardshowets Agency of the Year-konkurrence.

I år holder Eurobest-festivalen så en ”fysisk” pause igen, hvilket hænger sammen med, at flere store bureaugrupper har droppet deltagelsen i awarden.

Årets guld-, sølv- og bronze-vindere offentliggøres online den 10. december.

Grand Prix- og Special Awards-vindere afsløres ved eventen ”Eurobest Unwrapped” i London, hvor dommerne direkte fra juryværelserne vil om årets bedste arbejder.

Eventen finder sted den 13. december, og den vil blive livestreamet. Tjek hele årets jury ud her.