Om kort tid kåres Danmarks bedste reklamefilm ved prisfesten The True Award, og igen i år hyldes et ungt talent i branchen med prisen  The True Talent.

Award-showet arrangeres af Producentforeningen og Dansk Annoncørforening i samarbejde med TV 2 og Kreativitet & Kommunikation.

Og prisen til årets unge talent gives, som det hedder  til det mest lysende talent inden for reklamefilm-branchen.

Ud fra de mange motivationer, der er indsendt fra produktionsselskaber og reklamebureauer på unge under 30 år, er feltet til "The True Talent” nu indsnævret til en shortliste på tre personer.

Det drejer sig i år om følgende tre instruktører:

Derfor skal de vinde

- Stefan Pflug, indstillet af Kim Boisen, CEO og co-founder, Robert Boisen & like-minded med bl.a. følgende ord:

”Hans kompromisløse visuelle udtryk står stærkt i koalition med hans fortællerevne. Det er netop den kombination, som kunder som PUMA og Kræftens Bekæmpelse har gjort brug af i deres film. Stefans arbejde taler for sig selv, men skulle det ikke være nok, er aftalen med Frenzy Paris, der huser navne som Casper Balslev og Jeppe Kolstrup, en stærk indikator for Stefans talent.”

- Emilie Thalund, indstillet af Mette Jermiin, Executive Producer, Bacon, med bl.a. følgende ord:

”Hun er dybt engageret i alle facetter af arbejdet som instruktør og har bevist at hun skaber enorm værdi i de produktioner hun leverer. I en tid hvor det er meget svært at udvikle og skabe nye instruktør talenter, har Emilie frygtløst og særdeles fremragende markeret sig som et stjerneskud på den danske ”reklamefilminstruktørhimmel” og er i fuld gang med flere reklamefilm projekter som kommer ud i løbet af efteråret.”

- Ian Isak, indstillet Malene Dyhring, CEO og executive producer, Honeytrap Film, med bl.a. følgende ord:

”Ian er en gennemført PISSE dygtig instruktør – og så er han et skønt og inspirerende menneske for mig som producer – men også for ”de gamle” instruktører i Honeytrap familien, som bruger Ian meget som sparringspartner."

Vinderen afsløres til The True Award den 2. november, og du kan læse indstillingerne i deres helhed her.