I sidste uge blev Creuna kåret som Østjyllands Bedste Praktikvirksomhed af Aarhus Kommune og Studenterhus Aarhus. Creuna vandt også Onboardingprisen i et stærkt felt, der inkluderede både iAdvice, Designit og Systematic.

Det er praktikanterne selv, der indstiller deres praktikvirksomheder til de forskellige priser, der udover hovedprisen som Bedste Praktikvirksomhed også inkluderer priser for onboarding, uddannelse og mentorer.

I begrundelsen lagde juryen, der bestod af repræsentanter fra Studenterhus Aarhus og Aarhus Kommune, herunder borgmester Jacob Bundsgaard, vægt på, at Creunas praktikanter bliver udfordret, uddannet og integreret:

– Praktikanterne har været gennem et meget gennemført forløb. De er blevet inddraget fra dag et på lige fod med de andre ansatte. Virksomheden har en lang række klubber, som praktikanterne kan være med i, hvilket gør, at de nemt kan føle sig som en del af medarbejderflokken.

– Det er tydeligt, at praktikanterne har været rigtig glade for at være der, og at virksomheden har gjort en masse for at integrere dem både fagligt og socialt, lyder det i juryens begrundelse.

Strategisk fokus på unge talenter

Hos Creuna er de selvsagt stolte af deres nye titel. Bureauet rekrutterer to gange årligt praktikanter til deres praktikantprogram Sparks, der udover fokuseret kundearbejde inkluderer et personligt mentorforløb og crash courses i projektledelse, design, content, analytics og alt det andet, der er relevant i en digital verden.

– For at vi kan levere de bedste digitale løsninger til vores kunder, kræver det, at vi har nogle ekstremt dygtige medarbejdere, fortæller Roar Nissen, CEO hos Creuna.

– Derfor er det også en del af vores HR-strategi at rekruttere de bedste studerende som praktikanter og facilitere deres udvikling – bl.a. ved at lade dem indgå i arbejdet sammen med vores konsulenter. Hos os er der ingen praktikanter, der skal lave kaffe eller tage referater.

Creuna rekrutterer lige nu praktikanter til efterårssemestret 2018. Det kan du læse mere om her.