Brandingbureauet Creative ZOO, der blev etableret i Aarhus for 12 år siden, får nu også en fast base i København.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra bureauet, hvor etableringen i hovedstaden forklares med, at ”Creative ZOOs kundeportefølje i København er vokset betydeligt”.

Bureauet, der tidligere har hentet flere Red Dot-awards, kan blandt andet skrive Tandlægebladet og Gymnasieskolen på kundelisten. Senest har Creative ZOO indgået et treårigt samarbejde med Lægeforeningens medlemsblad, Ugeskrift for Læger. 

GÅ IKKE GLIP AF DAGENS VIGTIGSTE NYHEDER. KLIK HER.

- København er en fast del af vores arbejdsområde. Nu tager vi så en naturlig konsekvens heraf og får en fast adresse i København, hvor vi fra starten vil have en medarbejder siddende. Planen er at udvide med flere medarbejdere i København i løbet af 2020, siger Marie Bysted-Sandberg, Managing Partner i Creative ZOO, i meddelelsen. 

Vil se kunderne i øjnene

Dialogen med nye kunder vil stadig ske fra Aarhus-kontoret, mens københavnerkontoret "i første omgang vil have fokus på det løbende samarbejde med kunderne".

- Vi ønsker at have en base i København, fordi en stor del af vores samarbejde med kunderne handler om at kunne bidrage med sparring. Og sparring er altså nemmest, når vi kan sidde og kigge hinanden i øjnene, siger Marie Bysted-Sandberg, der ikke forventer, at bureauets øvrige medarbejdere får færre ture over bælterne end hidtil.

- Vi fortsætter samarbejde med vores kunder på samme måde som hidtil, men det er på tide at få flere hænder og hoveder tæt på kunderne. Vi skal være stærkt tilstede der, hvor vores opgaver er, siger hun.

GÅ IKKE GLIP AF DAGENS VIGTIGSTE NYHEDER. KLIK HER.