Det er fusionernes og opkøbenes tid i bureaubranchen - både på den helt store scene og blandt branchens mindre aktører.

Senest har det aarhusianske reklame-og mediebureau Jugel&Co opkøbt det digitale bureau Convince Interactive, hvis hidtidige ejer, Johnny Willum, nu er Senior Strategic Planner på bureauet.

Om årsagen til købet siger direktør Bo Dahl Andersson:

- Hos Jugel&Co tror vi ikke meget på tilfældigheder. Vi ved derimod, at det både i dag og i fremtiden er viden, der er efterspørgsel på; viden til at gennemskue markedet, udnytte mulighederne og med klar strategisk positionering at skabe kommunikation med gennemslagskraft , der kan aflæses på toplinjen.

Stærke på cross media-strategi

Jugel&Co blev stiftet i 2013 og definerer sig selv som reklame- og mediebureau.

Bureauet tegnes af profiler med en fortid hos bl.a. envision, JP/Politikens Hus og nu altså også Convince Interactive, hvis tidligere ejer er glad for det nye set up:

- Hos Convince har vi altid arbejdet på at levere professionelle og effektive kommunikationsløsninger, bl.a. inden for web- og contentmarketing og da Jugel&Co er særdeles stærke på crossmedia-strategi,  ja, så var det et helt naturligt skridt for mig, at tage imod tilbuddet om at blive en del af deres progressive set-up, siger Johnny Willum.

Styrket produkttilbud

Convince Interactive har løst opgaver for dba.dk, visitdanmark.dk, just-eat.dk, Waoomobil.dk og en lang række andre kunder, og Johnny Willum ser frem til de nye muligheder, de samlede kræfter giver:

- Sammen med Jugel&Co kan jeg styrke vores produkttilbud  og drage nytte af de mange værktøjer, jeg nu får adgang til – særligt inden for in-bound markedsføring, siger han.

Jugel&Co har i dag omkring 12 ansatte og leverede i det seneste regnskabsår (2016/17) et resultat på lige godt 200.000 kroner, mens Convince sluttede 2016 med omkring omkring minus en halv mio.