To bureauer fra Smilets By fusionerer og skaber et kreativt og strategisk bureau med såvel rutinerede kommunikationsstrateger som unge kreative content-talenter.

U, som er fusionsbureauets navn, har kunder i hele landet, og det får base i centrum af den jyske hovedstad.

Det nye navn henviser ifølge en pressemeddelelse til det fokus, bureauet har på at skabe værdi for kunderne (You).

- For os handler content og kreativitet om at tage kloge beslutninger og at producere content baseret på data og viden med et konstant øje på det overordnede formål, lyder det bl.a. fra Rasmus Hamann, medejer og kreativ direktør i det nye bureau, som har 10 medarbejdere.

Alt for megen varm luft

Folkene bag U vil arbejde med mening, mål og resultater, så indsatsen ikke bliver den rene varme luft, som de mener, såvel reklame- som kommunikationsbranchen i dag er fyldt med.

- Vi leverer resultater på både bund- og toplinje og i de processer, der ligger ind i mellem, for vores kunder i dag. Med sammenlægningen får vi flere kompetencer og erfaringer i huset, siger Peter Freisner Johansen, administrerende direktør og strategisk rådgiver i U.

- Det sikrer de bedste profiler i hele processen, både når det handler om tunge strategier og cool content, slutter han.

Det nye bureau får hovedkontor på Rådhuspladsen 5 i Aarhus C samt 600 kvadratmeter produktions- og kursusfaciliteter på Silkeborgvej 765 lige uden for byen.