Advice har ansat Maria Rasmussen, der kommer fra en direktør-stilling hos Primetime, som ny direktør for Public & Influencer Relations. Derudover er Lise Vejnø og Heidi Bisgaard også nye ansigter hos Advice. 

Det meddeler bureauet, der også oplyser, at der med ”de tre nyeste rekrutteringer skrues op for forbrugerdimensionen på tværs af bureauet.”  

- Når vi skruer op for vores fokus på consumer og lifestyle, skyldes det to årsager, der går hånd i hånd. Livsstilsbegrebet har udvidet sig voldsomt i de senere år, og alle virksomheder og organisationer, kommercielle eller ej, skal forholde sig til deres målgruppers livsstil på den ene eller anden måde, siger Ralf Lodberg, CCO og partner i Advice, i en pressemeddelelse. 

Han fortsætter: 

- Samtidig skal de klassiske livsstilsbrands i dag forholde sig meget mere til det samfund, de er en del af, og her bliver en masse Advice-dyder om at sætte kunderne ind i større sammenhæng højrelevante. 

GÅ IKKE GLIP AF DAGENS VIGTIGSTE NYHEDER. KLIK HER.

De tre nye medarbejdere vil indgå direkte i udviklingen af Advices forbrugerrettede spor, oplyser bureauet. 

Ifølge meddelelsen skal Maria Rasmussen som direktør i Public & Influencer Relations styrke kompetencerne inden for kommerciel livsstils-PR og consumer branding. Hun har i mere end 15 år rådgivet i livsstilskommunikation og branding og kommer fra en stilling som direktør for Consumer og Livsstil hos Primetime.

Advice fortæller videre, at ”ud over at have ansvar for public relations som faglighed hos Advice har Maria Rasmussen et stort netværk inden for livsstilbranchen og har været brugt som ekspert inden for forbrugeradfærd og livsstilstrends.” 

Herudover er Lise Vejnø blevet ansat som rådgiver i PR med speciale inden for influencer relations og livsstilsorienteret PR. Bureauet oplyser, at Lise Vejnø vil arbejde med forbrugerorienteret PR hos Advice. 

Endelig er Heidi Bisgaard blevet ansat som seniorrådgiver og skal arbejde med udvikling af kommunikationsstrategier og presseindsatser for både livsstils- og forbrugerkunder samt offentlige kampagner. Hun kommer fra en stilling som kommunikationsrådgiver hos Primetime.

GÅ IKKE GLIP AF DAGENS VIGTIGSTE NYHEDER. KLIK HER.