Kommunikationsprofilen Jeppe Veddinge er ny udviklingsdirektør i OTW. Det oplyser Aller-bureauet i en pressemeddelese.

- Vi har længe været på udkig efter en tung seniorprofil, som kunne være med til at bygge bro mellem de helt særlige kompetencer, vi har i OTW. Med Jeppe på holdet får vi ikke bare en særdeles rutineret kommunikationsrådgiver, men også en direktør, som har omfattende erfaring med at håndtere store kunder på tværs af det kreative og det digitale område, siger Annette Bach, CEO i OTW, i meddelelsen.

Nyheden kommer efter det i sidste uge kom frem, at Aller Media har tildelt OTW et millionbeløb dedikeret til at sikre udvikling og vækst over de kommende år.

GÅ IKKE GLIP AF DAGENS VIGTIGSTE NYHEDER. KLIK HER.

46-årige Jeppe Veddinge har en fortid som Geelmuyden Kiese-partner og Radius-director og senest har han i en kortere periode været ansat som Chief Development Officer hos Implement Consulting Group. 

Det oplyses, at han hos OTW får ”det overordnede ansvar for bureauets digitale og kreative arbejde i samarbejde med lederne af de to afdelinger.”

- OTW er en ny og særdeles spændende type bureau, som jeg ser meget frem til at være med til at videreudvikle. Det skyldes ikke kun, at der står et stort mediehus som Aller bag, men også at kunderne får adgang til en kombination af visuelle, redaktionelle, kreative og digitale kompetencer, som der ikke er mange bureauer, der råder over i dag, siger Jeppe Veddinge i pressemeddelelsen.

Samtidig med ansættelsen af Jeppe Veddinge henter OTW også nye digitale rådgivere. I København har OTW ansat Sofie Henriksen som Digital Strategist. Sofie Henriksen har blandt andet siddet som Digital Growth Strategist hos Lakrids By Bülow og strategisk projektleder hos mediebureauet PL & Partners, med ansvar for bureauets større kunder. I Aarhus har OTW desuden ansat en digital content-specialist, som bliver meldt ud senere på måneden, oplyses det.  

Jeppe Veddinge tiltræder 14. oktober.

GÅ IKKE GLIP AF DAGENS VIGTIGSTE NYHEDER. KLIK HER.