Sidste år lukkede Blackwood Seven ned for London-kontoret for at håndtere medieindkøbsdelen på de britiske kunder fra det danske kontor – siden solgte man mediebureaudelen fra i Tyskland og USA – og nu er Blackwood Seven Danmark solgt til det danske bureau Densou Trading Desk.

Dermed trækker også Blackwood Seven i Danmark sig ud af det traditionelle medieindkøbsmarked.

GÅ IKKE GLIP AF DAGENS VIGTIGSTE NYHEDER. KLIK HER.

Det sker ifølge en pressemeddelelse fordi efterspørgslen efter ”avancerede software løsninger indenfor optimering af marketingaktiviteter er steget”, og derfor har Blackwood Sevens besluttet kun at fokusere på dette udviklingsområde.

- For at fortsat tilsikre en neutral rådgivning er det naturligt for os ikke længere at foretage selve medieindkøbet. Dette åbner også op for muligheden for at levere vores software til relevante partnere, som ønsker at tilbyde en optimal medieplanlægning, siger Henrik Busch, Managing Director og medstifter af Blackwood Seven.

Densou skifter navn

Køberen Densou Trading Desk, der blev grundlagt i 2013, har siden styrket sin rådgivningsdel, og købet af Blackwood Seven Danmark styrker netop den del af forretningen, mener ledelsen: 

- Vi har fået succes som specialistenhed og har de senere år udvidet forretningen til at rådgive på tværs af alle mediekanaler. Med købet af Blackwood Seven Danmark styrker vi den rådgivende del. Vi får tilført flere dygtige folk, unikke digitale værktøjer og en omsætning, der i 2018 lå på godt 180 millioner kroner, siger Densou-direktør, Anders Elley.

GÅ IKKE GLIP AF DAGENS VIGTIGSTE NYHEDER. KLIK HER.

Blackwood Seven A/S havde i 2017 en omsætning på 538 millioner kroner og et underskud på knapt 122 millioner kroner.

Blackwood Seven Danmark havde i 2017 en omsætning på knap 150 millioner kroner og et overskud på knap 220.000. 

Densou Trading omsatte i 2017 for godt 11 millioner kroner og fik et overskud på 3,6 millioner kroner

Densou Trading Desk ApS overtager Blackwood Seven Danmark A/S med øjeblikkelig virkning, og virksomheden skifter samtidig navn til Densou Media A/S.