Liquidminds oplever fremgang i opgaver hos eksisterende og nye kunder, og nu hentes en ny kreativ direktør ind på bureauet.

Det drejer sig om Mads Kold, der er tiltrådt stillingen pr. 1. maj. Han kommer fra en stilling som kreativ direktør og AD’er hos Lowe & Friends.

Mads Kold kommer til at indgå Liquidminds’ ledelse, og han kommer - sammen med bureauets nuværende kreative direktør Olga Bastian - til at tegne bureauets kreative profil.

- Mads har de seneste 18 år været kreativ direktør, partner og AD’er på Lowe & Friends. Han rummer den stærke kombination, at han både har stor erfaring og samtidig formår at tænke løsninger ind fuldstændigt neutral af de platforme, der findes i dag, siger Vibeke Nannerup, der er adm. direktør hos Liquidminds, og tilføjer:

- Han interesserer sig for kundens virkelighed og virksomhed, og han binder alt sammen med høj æstetik. Og så er han en meget sympatisk fyr, som vil passé godt ind i vores kultur. Så vi glæder os til at have ham om bord.

Selv siger Mads Kold om skiftet:

- Jeg glæder mig som et lille barn til at blive en del af et superdygtigt bureau. Jeg er klar til noget nyt, og jeg glæder mig opgaverne, der venter. Jeg har stor kærlighed til konceptudvikling og digital og grafisk design, og det er områder, hvor Liquidminds har gjort det godt - så vi er et godt match.

Liquidminds’ kunder tæller bl.a. Montana, Royal Copenhagen, Skandia, ALD, Carnegie, Eva Solo, Nørrebro Teater og Visit Faroe Islands.