Geelmuyden Kiese er gået fra million-minus til million-plus. Det står klart, efter bureauets 2019-regnskab er landet. 

I en pressemeddelelse oplyses det, at ”2019 blev et rekordår”, og at resultatet på 3,57 millioner kroner før skat, 2.76 millioner kroner efter skat, er det ”bedste resultat i bureauets historie.” Nettoomsætningen landede på mere end 46 millioner kroner: 12 procent mere end året før.

- Vi havde et svært 2018 i GK, så det er rigtig godt at se og opleve, at vi er kommet så stærkt igen, som vi er. Vi er meget tilfredse med vores resultat for 2019 og den store vækst i omsætning, der er sket på tværs af vores forretning. Vi lagde en ny strategi i forbindelse med ledelsesskiftet i 2018, og det er resultaterne af den strategi, vi nu er begyndt at se, siger Karne Lykkebo, Managing Partner, i meddelesen.

GÅ IKKE GLIP AF DAGENS VIGTIGTE NYHEDER. KLIK HER.

Det oplyses, at fokus i Geelmuyden Kieses strategi ligger på brancher som energi, infrastruktur, finans og kultur/sport. 

- Væksten i 2019 skyldes blandt andet en stærk efterspørgsel inden for Public Affairs, adfærdskampagner, borgerindragelsesprocesser, kommunikation til den finansielle sektor og organisationsudvikling. Derudover investerede vi i 2019 i nye Public Affairs-kompetencer og i en større analyseenhed inden for sport/kultur, som begge forventes at bidrage yderligere til vores forretning i 2020, siger Karne Lykkebo. 

Coronakrisen betyder, at Karne Lykkebo har moderate forventninger til 2020:

- Vi ved ikke, hvad 2020 vil bringe af økonomisk global krise, men vi ved, at Geelmuyden Kiese står stærkere end nogensinde til at imødekomme udfordringerne, siger hun.

Ifølge regnskabet beskæftigede bureauet i gennemsnit 32 personer i 2019, hvilket er fire færre end i 2018.

GÅ IKKE GLIP AF DAGENS VIGTIGTE NYHEDER. KLIK HER.