B2B-specialisterne hos Klausen + Partners gør det suverænt godt i disse år. Både i forhold til kunderne og økonomisk.

Bureauet fik i 2017 en bruttofortjeneste på 19,2 mio. kr. mod 17,4 året før. Det svarer til en vækst på 10 pct. Resultatet før skat voksede 13 pct. fra 3,2 mio. kr. i 2016 til 3,6 mio. kr. i 2017.

Den største del af væksten er skabt for store danske virksomheder, der har fået udviklet globale strategier og kampagner med digitale B2B løsninger. Også i SMV-segmentet vækstede bureauet drevet af, at de små og mellemstore virksomheder, som Danmark har flest af, også opruster marketingmæssigt.

Flere nye medarbejdere

Succesen afspejles bl.a. i udvidelsen med syv medarbejdere hen over året. De nye har udvidet bureauets kapacitet inden for analyse & indsigt, kunderådgivning og digital & kreativ eksekvering.

– Vi er godt tilfredse med udviklingen i 2017 både fagligt og økonomisk, påpeger adm. direktør Hans-Henrik Søndersted-Olsen, Klausen + Partners.

– Også i år har vi markeret os som landets førende specialister i B2B-marketing og et af de mest prisvindende bureauer. Vi vandt to guld og en sølv ved Danish Digital Awards samt en guld ved Danish Internet Awards. Ved B2B Award i London var vi nomineret til tre priser, og vi var igen nomineret til den internationale ECHO Awards i USA.

Der er fremtid i B2B-marketing

Sig noget konkret om B2B-marketing?

– B2B-marketing udvikler sig gevaldigt i disse år med krav om bidrag til forretningen, øget gennemsigtighed, brug af data og marketing automation – og det er lige præcis dér, vi ligger. Vores kompetencer skaber resultater og målbar effekt for kunden.

– Det er dét, vores daglige arbejde handler om, og som skaber glæde og entusiasme i huset. Det lykkes vi med. Og så er det dejligt, når vi vinder awards for netop dét, fortsætter Hans-Henrik Søndersted-Olsen.

– Det betyder nye kunder og dermed, at vi er godt på vej til at indfri vores strategiske målsætning.

I 2017 vedtog vi en ny strategi med et mål om at fordoble omsætningen, overskud og medarbejderantal i 2020. Samtidig fik selskabet en professionel bestyrelse med Thomas Vejlemand som formand og Casper Henningsen som medlem, slutter Hans-Henrik Søndersted-Olsen.

Nøgletal

Klausen + Partners A/S

(Mio. kr.)                             2017              2016

Bruttoomsætning:            19,2               17,4

EBIT:                                    3,6                  3,2

Overskud før skat:            3.6                  3,2

Overskud efter skat:        2,8                  2,4