Det godt 10 år gamle digitale bureau Frankly, der holder til i det indre København, har vind i sejlene, og nu skal bureauet internationale profil skærpes endnu mere.

Det sker med ansættelsen af en ny Chief Commercial Officer i skikkelse af Klavs Valskov, som også bliver ny partner i bureauet.

Klavs Valskov har på dansk grund en fortid som Chief Communications Officer hos Maersk, men bor i dag i London, hvor han er Head of Marketing Communications hos General Electric-datterselskabet Baker Hughes - så det er en ganske tung profil, Frankly napper.

- Vi er utrolig stolte af at kunne tiltrække en så international og eftertragtet kapacitet som Klavs. Det siger noget om, hvor langt Frankly er kommet, og vi glæder os til at have Klavs i spidsen for vores øgede internationale ambitioner, siger CEO Frank Thomsen.

En sund virksomhed

Selv glæder Klavs Valskov sig til at blive en del af Frankly, som bl.a. har selskaber Pfizer, SimCorp, British American Tobacco, Vestas, Velux, Maersk og Nordea på kundelisten:

- Frankly befinder sig i en unik markedsposition og har kæmpepotentiale. Det er ganske enkelt en sund virksomhed. Både hos General Electric og Maersk har jeg haft fornøjelsen af at se dette mellemstore bureau konkurrere mod verdens førende digitale- og brand-aktører, og deres kreativitet, kvalitet og leverancer er ganske enkelt verdensklasse, siger Klavs Valskov og tilføjer:

- Så selv om jeg er trist ved tanken om at sige farvel til en gruppe fantastiske mennesker hos GE, så glæder jeg mig til at få muligheden for at skabe resultater sammen med Franklys stjernehold.

Bliver i London

Klavs Valskov har en MA i Kommunikation og Business fra RUC og var, før han kom til GE, Chief Communications Officer hos Maersk - og dermed en del af det team, som gennem årene 2008-2013 vandt adskillige kommunikationspriser for rederi-giganten.

Før det har han arbejdet hos L’Oréal, Accenture og Nordea og har igennem de senere år dels skrevet en yderst populær bog om intern kommunikation, dels undervist som gæstelærer på forskellige universiteter - og så er han en efterspurgt keynote ved kommunikations- og marketingkonferencer.

Klavs Valskov tiltræder sin nye stilling hos Frankly pr. 1. marts 2018 og kommer fortsat til at arbejde med base i London.

Besøg Frankly her - og få mere at vide om Klavs Valskov her.