Det er ikke ligefrem svært at finde et bureau, der kan hjælpe en marketingansvarlig med at få styr på sin content marketing-strategi herhjemme i dag.

Tværtimod vrimler det med mindre bureauer, der har specialiseret sig i dette, og det kan være svært for alle de små aktører at gøre sig gældende på markedet.

Det har været medvirkende til, at det relativt lille content-bureau Flere Kunder fra Aarhus nu bliver en del af SEO-bureuaet OnlinePartners fra Kolding. OnlinePartners overtager Flere Kunders aktiviteter og medarbejdere

Tina Halkjær Jensen, grundlægger af Content Marketing-bureauet, bliver i den forbindelse medejer af OnlinePartners og daglig leder af bureauets kontor i Aarhus.

Hun ser integrationen i OnlinePartners som et naturligt træk i konsolideringen på bureaumarkedet.

- Det er spændende at blive del af en større virksomhed med endnu flere ekspertkompetencer og et stærkt fagligt miljø, der endda har de samme visioner og mål som vi, siger Tina Halkjær Jensen, der etablerede Flere Kunder Aps i 2011.

- Samtidig er der masser af merværdi at hente for vores kunder, og med OnlinePartners’ volumen i ryggen kan vi løfte flere og større opgaver end hidtil, fortsætter hun. 

SEO og Content i skøn forening

De to bureauer har arbejdet sammen i flere år, og håbet at sammensmeltningen vil skabe en stærk synergi ved at kombinere søgemaskineoptimering og content marketing.

– Mens vi har specialiseret os i søgemaskineoptimering, har Flere Kunder opbygget stærke kompetencer inden for andre onlinediscipliner. Især har Flere Kunder god erfaring med at indarbejde content marketing som et nøgleelement i SEO-indsatsen, siger Rune Hansen, CEO hos OnlinePartners.

- Det betyder, at vores kunder får adgang til en bredere palet af muligheder, når det eksempelvis gælder indholdsbaseret markedsføring, earned links, e-mailmarketing og sociale medier. Samtidig får de, der er vant til at handle hos Flere Kunder, nu mulighed for at trække på landets største team af eksperter i søgemaskineoptimering, fortsætter han.

OnlinePartners har hovedkontor i Kolding. I begyndelsen af 2015 åbnedes et filial i Aarhus, der nu flytter sammen med Flere Kunder på Fredens Torv i smilets by.