Som et led i Clientis 2020 strategi, hvor bureauet i højere grad vil fokusere på integrerede brandløsninger, sker der nu et skifte i ledelsen af bureauets afdeling i Aarhus.

Det er ”manglende fælles fodslag” mellem Jesper Søderberg og Clienti-ledelsen, der er den direkte årsag til direktør-skiftet. Skilsmissen er udramatisk, lyder det fra begge parter.

– Jesper Søderberg har været med siden starten i Aarhus i 2014. Han har gjort et stort stykke arbejde, hvor der også er leveret gode resultater, men vi er nu blevet enige om at ændre organisationen for at udfolde vores strategi, siger direktør Anders Bjørnstrup.

Det betyder, at nuværende strategisk direktør Charlotte Liendgaard Vigh fremover bliver direktør for ”bureau & strategi”. Asger Munkholm Højfeldt bliver direktør for ”digital & forretningsudvikling” og Kim Michael fortsætter uændret som kreativ direktør.

De tre udgør tilsammen Aarhus-afdelingens ledergruppe og indgår fremover som en del af Clienti’s samlede ledelse.

Dette skal sikre, at Clienti’s investeringer i nye kompetencer og medarbejdere på tværs af de to lokationer kommer alle vores kunder til gode.

Det fælles fodslag manglede

I samme forbindelse er både Charlotte Liendgaard Vigh og Asger M. Højfeldt optaget som partnere i Clienti A/S.

– Vi ønsker Jesper Søderberg alt det bedste, og siger ham tak for at have skabt et stærkt grundlag for den videre vækst i Aarhus, fortsætter Anders Bjørnstrup:

– Samtidig glæder vi os over, at vi sikrer kontinuiteten med Charlotte, Asger og Kim i front sammen med vores øvrige team i Aarhus.

Den nu tidligere direktør i Aarhus, Jesper Søderberg siger følgende:

– Sammen med knaldgode kolleger har jeg etableret et nyt bureau helt fra bunden, og det har været fantastisk at få lov at prøve. Når jeg ser tilbage, har det været tre spændende år, fyldt med energi og adrenalin.

– Og det har været en stor tilfredsstillelse at skabe vækst og fremgang sammen med spændende kunder. Imidlertid har ejerkredsen og jeg ikke kunnet finde fælles fodslag om beslutningerne på det seneste, så derfor slutter vores samarbejde, konkluderer Jesper Søderberg.