Der er skrevet mange ord her på sitet om NoA-familiens store vækst i Norden og senest om fremgangen i danske &Co. 

Det glæder Mikael Jørgensen, adm. direktør i &Co., der her fortæller om baggrunden for, at Morten Saxnæs udnævnes til ny partner:

– Vi har oplevet en stor stigning i efterspørgslen efter integrerede løsninger på tværs af vores forskellige bureauer i NoA (The North Alliance, red.). Og vi er konstant på jagt efter dygtige folk, der har evnerne og lysten til at bidrage på denne spændende rejse. 

– En af dem, der har gjort sig over overordentligt positivt bemærket, er Morten Saxnæs. Morten har opbygget en stærk Social Media og Brand activation afdeling med meget kompetente folk. 

– Afdelingen har, med Morten i spidsen, bidraget til at integrere sociale og digitale kanaler i de kreative processer samt i vores distributionsstrategier på tværs af vores kunder, fortsætter Mikael Jørgensen.

Tilfører et nyt strategisk lag på leverancerne

Prøv at præcisere, hvordan I mærker, at Morten Saxnæs’ kompetencer spiller ind? 

– Vi har i særdeleshed haft succes med at bruge Mortens digitale kompetencer til at tilføje et nyt strategisk lag på vores kampagner. Det har haft den betydning, at vi i højere og højere grad arbejder med at integrere mediedistribution i vores rådgivning, så mediedistributionen er tilpasset og skabt omkring de kreative koncepter – og ikke omvendt. 

– Mortens store viden indenfor sit fagområde og stærke personlige engagement er præcist dét, vi er på udkig efter, så det er helt naturligt, at Morten efter lidt mere end 2 år her, nu udnævnes til partner i &Co. og dermed NoA. 

Og Mikael Jørgensen fortsætter:

– Vi ønsker at tiltrække de dygtigste mennesker indenfor deres felt, mennesker der hylder og evner at samarbejde, og som vil udfordre det konventionelle – i bestræbelsen på at lave de bedste løsninger til vores kunder. 

– Så Mortens udnævnelse er helt i tråd med vores strategi. En strategi, der startede med lanceringen af NoA i januar 2014, og nu består NoA Danmark af bureauerne Bold, Clay, Hello Great Works samt &Co., slutter direktøren. 

Fakta

· The North Alliance familien tæller i alt godt 800 medarbejdere.

· Og mere end 100 partnere i Norge, Sverige, Danmark, Polen, og USA.