I april rykker Dansk Design Center (DDC) ind i nye lokaler i Realdanias store byggeri BLOX i København, der skal danne ramme om en ny innovationshub for arkitektur, byggeri, byudvikling og design. 

Efter et udbud har DDC valgt bureauet Spacon & X til at stå for indretningen af de nye lokaler, hvorfra Danmarks nationale designcenter vil fortsætte arbejdet for, at danske virksomheder bliver endnu bedre til at skabe, producere og eksportere fremtidens løsninger.  

Christian Bason, CEO for DDC, begrunder valget af Spacon & X således i en pressemeddelelse:

- Det har været vigtigt for os, at DDC’s nye lokaler bliver en refleksion af vores identitet og vores måde at arbejde på. Spacon & X har været rigtig gode til at få vores værdier afspejlet i indretningen, som bl.a. innovation, open source og bæredygtighed. Vi glæder os meget til samarbejdet, siger han.

Spacon & X har bl.a. tidligere indrettet IKEA's udviklingsenhed, Space 10 i Kødbyen i København, samt det danske tøjmærke Wood Woods forretninger.

Nu er opgaven at sætte en unik identitet for Dansk Design Center midt i et stort byggeri og kontorfællesskab som BLOX. 

- At skulle indrette Dansk Design Centers nye lokaler i BLOX er for os en fantastisk mulighed for at skabe rammerne for et spændende og frugtbart møde mellem innovation, erhvervsliv og design. Vi glæder os til opgaven, siger Nikoline Dyrup Carlsen, partner i Spacon & X.