Danske AudienceProject, der leverer marketingteknologi til validering af målgrupper og målretning af online-kampagner, har fået et skulderklap af de større.

Den globale medievirksomhed Red Herring har nemlig udvalgt det danske marketingfirma til finalefeltet ved årets Top 100 Europe Award.

Red Herring har tidligere peget på potentialet i virksomheder som Google, Skype og eBay, mens de var i opstartsfasen, så det er en ganske fin liste at havne på.

- Dette år har været givende ud over alle forventninger, siger Alex Vieux, Publisher og CEO hos Red Herring.

- Der er mange gode virksomheder, der skaber nogle virkelig innovative og disruptive produkter i Europa. Vi har haft svært ved at indsnævre puljen og udvælge finalisterne.

- AudienceProject har et stort potentiale og de fortjener derfor at være blandt finalisterne. Nu står vi over for en svær opgave med at vælge de 100 vindere af Red Herring Europe. Vi ved, at 2017-listen vil udvikle sig til nogle fantastiske virksomheder, der med sikkerhed vil gøre en forskel, fortsætter Alex Vieux.

En hård udvælgelse

Finalisterne til 2017-udgaven af Red Herrings 100 Europe Award er udvalgt på baggrund af deres teknologiske innovation, styrken i ledelsen, markedets størrelse, investeringshistorik, kundeerhvervelse og finansiel sundhed.

Gennem månederne, der har ledt op til annonceringen af finalisterne, har Red Herring bedømt mere end 1.200 virksomheder inden for telekommunikation, sikkerhed, cloud, software, hardware, biotek, mobil og flere andre brancher.

Finalepladsen vækker naturligvis begejstring hos AudienceProject.

- I mere end to årtier har Red Herring hædret de mest innovative teknologiske virksomheder i Europa. Vi er meget glade for at blive valgt som finalist til deres Top 100 Europe Award og vi anser kvalificeringen til finalen som en tydelig blåstempling af vores position i markedet, siger Jacob Lachmann, CEO hos AudienceProject.

De 100 vindere bliver annonceret ved Red Herring Europe Forum i Amsterdam den 26. april.

Ud over AudienceProject har de danske virksomheder Calldorado, Ernit, Omada, OrderYOYO, Reshopper, Salestools.io, Sepior og Wiredelta kvalificeret sig til årets finale.

I fjor kom danske TimeLog med på vinderlisten, hvor danske virksomheder som Komfo, Gobike og SimpleSite.com også har optrådt i de senere år.