Det var tydeligvis ingen dårlig idé en lille håndfuld udbrydere fra Creuna fik, da de i 2011 etablerede det digitale bureau Think! Digital.

Siden har bureauet nemlig haft næsen dybt i vækstsporet, hvilket også fremgår af årsregnskabet for 2015.

Her blev det til en bruttofortjeneste på 20,3 mio. kr. og et plus på 4,1 mio. kr. før skat.  

Det får dog ikke det digitale bureau fra Østerbro i København til at storskryde.

Tværtimod betegnes resultaterne nøgternt som ”planlagt”.  Både i regnskabets ledelsesberetning og i en efterfølgende pressemeddelelse.

- 2015 forløb som planlagt. Samtidig med, at vi er vokset til mere end 30 medarbejdere, er det lykkedes at levere et årsresultat, som vi er rigtigt tilfredse med, lyder det fra adm. dir. Mads Gustafsen fra Think! Digital.

- Vi har fortsat bevaret de gode langvarige forhold til vores eksisterende kunder, men der er også sagt velkommen til en masse gode nye kunder, som alle har modet, motivationen og de nødvendige udfordringer, der gør, at der skal satses hårdt på det digitale, fortsætter han.

Opruster på design

Derudover peger han på andre positive begivenheder i 2015.

- På kendskabssiden er vi svært tilfredse med, at MyResearch placerer Think! Digital som det sjette mest kendte digitale bureau i Danmark. Men mest stolte er vi af placeringen som dét digitale bureau med de bedste strategiske kompetencer, siger Mads Gustafsen.

Think! Digital vil i 2016 opruste bureauets designkompetencer, samt i endnu højere grad udvide på frontend-udvikling og indholdsstrategi.

Det uddybes af bureauets kreative direktør, Klaus Silberbauer.

- Allerede nu er det digitale interface ikke bare afgørende for virksomheders brand – interfacet er ofte synonymt med brandet. I 2016 vil vores fokus fortsat være på den vifte af user experience-discipliner, vi i forvejen er kendte for: Evnen til at designe brugervenlige interfaces til komplekse forretninger, men vi har store ambitioner på det kreative område, siger han.

Nøgletal: Think! Digital 2015/2014

(mio. kr.)

Bruttofortjeneste: 20,3/15,6

Resultat før skat: 4,1/2,6

Årets resultat: 3,1/1,9

Gns. antal ansatte: 24/19