Ejendomstorvet er for det danske erhvervsliv, hvad Boligsiden er for private: Den største søgeportal, når virksomheder skal finde nye lokaler, domicil, lager, værksted, klinik, butik etc.

Det er der bare for få, der ved, så derfor gik Ejendomstorvet.dk i lyn-pitch med deres udfordringer, og bureauet Yellow bød ind – og vandt.

Ifølge direktør for Ejendomstorvet.dk, Simon Birch Skou, sad den dog ikke lige i skabet, men Yellow viste, hvordan bureauet tænker og arbejder, fortæller han. Og det var det, der skulle til:

- Man kan ikke regne med, at et bureau der skyder helt udefra rammer den 100 procent. Til gengæld er sådan en skønhedskonkurrence god til at fornemme kemi og niveau. Er det nogle man kan se sig selv arbejde med, skal man spørge sig selv. Og det kan vi med Yellow, siger Simon Birch Skou.           

Nye kreative navne på opgaven

Ud over at være den største søgeportal, når virksomheder skal finde nye lokaler, favner sitet investeringsejendomme, og kan dermed kaldes en one-stop shop, når det handler om at huse det danske erhvervsliv.

En spændende opgave for bureauet, hvor to nye navne sammen skal kaste deres energi på opgaven.

Det drejer sig om ny Executive Creative Director, Peter Dalgas, der tidligere har været kreativ direktør hos Umwelt og siden selvstændig i USA, og (relativt) ny Client Director Brian Schøler, der senest kommer fra Subsero, og de ser frem til opgaven.

- Det bliver sjovt

- Det er da både tilfredsstillende og en lettelse, når man er nyansat, at man har held i sprøjten med at vinde nye kunder. Nu skal vi bare have ejendomstorvet.dk til at elske os – og det kommer jo gennem resultater. Det bliver sjovt, siger Peter Dalgas.

Brian Schøler supplerer:

- Deres portal er den absolut førende på området, og de håndterer hvert år ejendomme for et svimlende beløb på 14 milliarder. De ligger inde med massiv viden, som der selvfølgelig skal sættes strøm til, så ja, det bliver sjovt.      

De to oplyser afslutningsvis, at de første synlige resultater af samarbejdet vil dukke op i form af en kampagne om nogle måneder.