We Love Peoples adm. direktør Karina Holm Henriksen og kreativ direktør Christina Blak er nu tilsammen majoritetsejere af bureauet.

Begge ejede tidligere begge en mindre del hver af We Love People.

GÅ IKKE GLIP AF DAGENS VIGTIGSTE NYHEDER. KLIK HER.

Men efter en handel, hvor den tidligere adm. direktør, Pernille Simmelkiær, og den tidligere kreative direktør, Peter Stenbæk, har solgt deres respektive andele af bureauet, er de to nu majoritetsejere af bureauet.

Og ifølge de nye ejere agter bureauet at skærpe indsatsen over for purpose-drevne virksomheder.

Purpose på direktionsgangen

– 2019 var en gamechanger for alle. Klimavalg blev til klimalov, og regeringen inviterede erhvervslivet til at finde løsninger på klimaudfordringen, siger Karina Holm Henriksen og tilføjer:

- Det understreger, at samfundets udfordringer og erhvervslivets vilje til at løse dem matcher hinanden, 

Desuden mener de to nyslåede bureauejere, at ”det stærke purpose er flyttet ind på direktionsgangen og i de fleste bestyrelser og ledelser”:

- Godt hjulpet på vej af FN’s Verdensmål og af Komiteen for god Selskabsledelse, der står til at anbefale, at virksomheder har et officielt formuleret mål med deres virke. Ud over at tjene penge til deres aktionærer, siger Christina Blak.

Duckert fortsat medejer

Udviklingen har også givet anledning til, at bureauet i løbet af 2019 også selv har ændret forretningen.

GÅ IKKE GLIP AF DAGENS VIGTIGSTE NYHEDER. KLIK HER.

-  Vi har gjort op med den klassiske reklameforretning og bevæget os upstream for at hjælpe kunderne med at transformere sig, levere på bæredygtige strategier og commitment, siger Karina Holm Henriksen og tilføjer:

- Bæredygtighed er både en nødvendighed og et konkurrenceparameter. Virksomheder skal i dag træde stier, ingen har trådt før – og de skal gøre det uden at miste troværdighed, for alle kigger på dem. Og her får de brug for strategisk kreativitet.

We Love People holder fortsat til i People Group-huset i København, og Jan Duckerts ejerandel er uberørt af den aktuelle handel. Han ejer således fortsat godt en fjerdedel af bureauet.

We Love People leverede i 2018 et resultat før skat på 2,9 millioner kroner.