Der er fortsat damp på kedlerne hos reklamebureauet Advance, som igen har hentet nye folk ind.

Senest har bureauet oprustet på den kreative front, og i sommer på kontakt- og planning - og nu er turen kommet til strategi, projektledelse og content produktion, hvor fem nye folk er kommet til.

Heraf to nye Insights & Strategy Developers hentet fra henholdsvis Kunde & Co og W20.

Og ifølge Sofie Svarre, Strategic Director & Partner hos Advance, skyldes oprustningen på netop dette område, dels at bureauet har stærke traditioner for at arbejde strategisk, og dels at efterspørgslen på indsigter og strategier som fundament for kreative løsninger fortsat er stigende:

- Vi tror på, at vi skal arbejde i dybden med kunderne, og det kræver et solidt strategisk set-up at løfte den opgave. Det styrker vi nu med Michala og Peter, som kommer med to meget forskellige baggrunde, der kan bringes godt i spil i forhold til vores ofte komplekse opgaver for store kunder, siger hun.

De fem nye Advance-folk er:

Michala Baden, der primært skal arbejde med bureauets mangeårige kunde Lego. Michala har solid erfaring fra både reklamebureauer og mediabureauer, har senest arbejdet hos W20 og medbringer desuden erfaring fra Publicis Media og Mindshare. Michala har en kandidat i kommunikation fra Roskilde Universitets Center og en bachelor i sociologi fra Københavns Universitet.

Peter Christian Kofoed Thomsen, der bl.a. skal arbejde med bureauets healthcare kunder og new bizz aktiviteter. Peter kommer senest fra en stilling som juniorkonsulent hos Kunde & Co. Han har en Master of Science (MSc) in Business Administration and Organizational Communication fra CBS.

Patrick Bendix, der er ansat som Content Producer til at føre de mange produktioner for kunder i ind- og udland sikkert i mål. Patrick har senest været ansat som produktionsleder hos Uitsch Iscratch Production og har tidligere arbejdet hos bl.a. Shoot Happens. Han er uddannet film- og animationsdesigner og har en bachelor i historie og medievidenskab fra Syddansk Universitet.

Sandra Klinge, der er ansat som Junior Digital Experience Manager og skal være med til at udvikle og drive bureauets mange digitale opgaver. Sandra har gennem de seneste to år været ansat som studentermedhjælper på Advance, mens hun har taget en Bachelor of Arts (BA), Intercultural Market Communication på CBS. Sandra har desuden taget en uddannelse som E-designer hos KEA.

Maja Voola er ansat som Project Manager og vil indgå i Lego Super Hero Girls Teamet hos Advance. Maja har udover mange års erfaring med projektledelse af internationale kunder en stærk digital baggrund med ansættelser på blandt andet Cabana og Adtomic. Hun har en bachelor i Medieproduktion og Ledelse på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole samt uddannelse i grafisk design på det tidligere KTS.