Martin Glarvig, stifter af analysehuset Geomatic, har givet stafetten som Managing Director videre til Jeff Saul, der kommer fra den finansielle sektor, senest Evendo International.

– Danmark er i dag et af de mest digitaliserede lande i verden, så danske virksomheder og organisationer skal også have verdens bedste muligheder for at udnytte data i udviklingen af deres services, produkter og forretning, siger Jeff Saul. 

– Rigtig mange virksomheder vælger allerede Geomatic som partner til den proces, og det ser jeg frem til at styrke yderligere, fortsætter den nyslåede direktør – måske knap så overraskende.
Og der bliver ikke tale om en revolution, når den nye direktør sætter sig i førersædet. Han vil dog ikke kalde sig selv for en status-quo-person.
– Vi må aldrig gå i stå i udviklingen af vores ydelser og medarbejdere, for i en digital virkelighed rykker tingene så stærkt, at vores kunder hele tiden er i fare for at blive ramt af et tog, de ikke har set komme. 

– Det skal vi være garanten imod. Og skal vi være det, kræver det, at vi hele tiden videreudvikler den entreprenante kultur, vi har med et skarpt fokus på markedets – dvs. kundernes – behov. 

Livsværket overdrages

Martin Glarvig stiftede Geomatic for 16 år siden og har drevet virksomheden i alle årene. Han overdrager nu posten, men fortsætter som aktiv bestyrelsesformand og vil også fortsat være hovedaktionær:

– Jeg er stolt over at aflevere en sund virksomhed i vækst med en kompetent og motiveret medarbejdergruppe, en klar strategi og et potentiale for yderligere vækst, siger han. 
Selvom han også i fremtiden vil følge Geomatics udvikling, ser han også frem til at engagere sig i nye projekter:

– Jeg brænder fortsat for at involvere mig i bestyrelses- og rådsarbejde, samt at være en aktiv stemme i debatten om data. Vi har jo en forpligtelse til at bruge samfundets data til gavn for alle, og alt det, der knytter sig hertil, vil jeg også i fremtiden aktivt involvere mig i, slutter Martin Glarvig.