Det danske digitale designbureau Hello Monday blev i 2015 for andet år i træk kåret som verdens bedste af slagsen ved online award-showet Awwwards.

Og nu har bureauet så muligheden for atter at score den prestigefulde titel ved Awwwards, viser de netop offentliggjorte shortlister.

Hele fire shortlister er det blevet til for Hello Monday - heraf altså i kategorien ”Agency of the Year”.

Bureauet er dertil nomineret to gange i kategorien ”Site of the Year” for henholdsvis et site for den puertoricanske rapper Residente og et site for National Geographic ”A Bears Eyeview of Yellowstone”.

Desuden er bureauet nomineret i kategorien Experimental/Innovative Site for det britiske kunstnersite ”Hollow”.

Men det er - set med danske briller - ikke kun Hello Monday, der holder fanen højt ved kåringen af det bedste fra 2016 ved Awwwards.

Flere danske finalister

Også Umwelt, Spring/Summer og Relax we are the Good Guys er i finalen.

Umwelt i kategorien ”Developer Site of the Year” med sitet Serio Verify, Spring/Summer i samme kategori med sitet Navigating Responsively for Dansk Rederiforening.

Relax we are the Good Guys er i finalen kategorien ”E-commerce site of the Year” for Andrea Brugi.

I kategorien ”Independent/Freelancer of the Year” er der også et dansk navn at finde: Her er Kasper Laigaard i finalen, og han har såmænd tidligere arbejdet hos - og vundet flere priser sammen med - Hello Monday.

Og sjovt nok vandt han i april sidste år en FWA Mobile of The Day og en Creative Circle Award i sølv sammen med Relax we are the Good Guys - for Andrea Brugi.

Der er 35 nominerede i hver af de seks kategorier, og du kan se dem alle her - de nominerede sites med dansk baggrund/islæt kan ses her.

Hello Monday - Residente 

Hello Monday - A Bears Eyeview of Yellowstone 

Hello Monday - Hollow 

Umwelt - Serio Verify 

Spring/Summer - Navigating Responsively

Relax we are the Good Guys - Andrea Brugi

Har vi overset et nomineret dansk arbejde? Så tøv ikke med at hive fat i os