Der skal skub i Havas’ tilbud til markedet. Godt en lille måned efter, at Havas Media og Havas Worldwide er samlet under en hat, nemlig Havas Worldwide, er flere folk på vej ind i mediabureauet.

Ole Bygholm er ny som Client Service Director med det overordnede ansvar for den samlede kundeportefølje i Havas Worldwide. Han kommer fra en tilsvarende stilling hos Peitz & Co. og har gennem de seneste ni år arbejdet med digital kommunikation.

Peter Kirchhoff er ny Account Director med ansvar for en kundeportefølje og overordnet ansvar for strategisk planlægning på tværs af Havas’ kunder. Peter kommer fra en stilling som Broadcast Director hos mediebureauet Mediabroker og bringer bl.a. fem års erfaring fra Mediacom.

Camilla Blichert er ny Digital Planner med særligt ansvar for Havas’ search produkter. Camilla kommer fra en stilling som SEM specialist hos Atcore og har tidligere fem års erfaring med både SEM og SEO hos bl.a. GroupM og Pixmania.

Havas’ nye CEO for alle aktiviteter Johnny Twile glæder sig over at forstærke organisationen på vitale områder kort efter, at Havas Worldwide og Havas Media blev integreret under fælles ledelse i Danmark.

– Vi kan allerede mærke en stor interesse i markedet for det nye Havas og med Camilla, Peter og Ole kan vi yderligere forstærke organisationen og den værdi, vi skaber for vores kunder, siger Johnny Twile, ny CEO for Havas Worldwide.

 

Fakta

• Havas er en af verdens største kommunikationsvirksomheder med 18.000 medarbejdere i over 100 lande.

• Globalt er Havas organiseret i to divisioner, nemlig Havas Creative Group og Havas Media Group.

• Kompetencerne og ressourcerne i de to organisationer forenes i et samlet Havas i Danmark som et konkret udtryk for det strategiske fokus på integration af media og indhold.

• Strategien er allerede gennemført i bl.a. København, Paris, London, New York og Stockholm.