Bureauet Buchs, der har hjemme i Randers, har købt den ejerandel af Silkeborg-bureauet Skabertrang, som den tidligere adm. direktør, Torben Drejer Jensen, sad på.

Han forlader i forbindelse med salget Skabertrang, der fortsætter som selvstændigt selskab med det nuværende brandnavn og kontor i byen ved søerne.

Den nye adm. direktør, Jesper G. Nørgaard, og kontaktdirektøren, Søren Vestergaard, vil fortsat stå for den daglige ledelse af bureauet. Begge fortsætter også som medejere.

- Kodeordene for det nye partnerskab er stærk forretningsforståelse, fremsynede digitale løsninger, fokus på kreativitet og effektiv grafisk produktion, lyder det fra Henrik Olesen, adm. direktør for Buchs i Randers, i en pressemeddelelse.

Skabertrang havde i seneste regnskab en bruttortjeneste på godt 12 mio. kr., et overskud på 745.000 kr og godt 20 medarbejdere. De to bureauer vil tilsammen have 50 medarbejdere. Dertil kommer Buchs' layoutvirksomhed, Minh Graphic, i Vietnam med 45 medarbejdere.  

Dette selskab ejer Buchs sammen med reklamebureauet Envision.

En god kombination

Skabertrangs kontaktdirektør, Søren Vestergaard, ser frem til sammensætningen af digitale kompetencer inden for fx UX-design, CMS, SEO, Social Media og online markedsføring med klassiske kompetencer inden for strategi, branding og art direction.

- Vi ser det også som en fordel, at vi hos Skabertrang får mulighed for at benytte Buchs' produktionsapparat i Vietnam og Buchs' eget trykkeri og skilteafdeling i Randers, siger Jesper G. Nørgaard.

Kontaktdirektør hos Buchs, Thomas Søby, slutter:

- Vi har udvalgt en række medarbejdere hos Buchs og Skabertrang til at varetage det nye samarbejde på tværs. Med den nye konstellation får vi en endnu bredere palet af kreative og strategiske kompetencer at vælge ud fra, og ved at sammensætte teams på tværs af faggrænser og afdelinger kan vi nu levere endnu stærkere løsninger for vores kunder.