Navneskiltet skal skiftes ud på døren ind til bureauet Ehrenberg Kommunikation herhjemme, da det nu hedder Ehrenberg Sørensen Kommunikation.

Dermed er bureauets danske medejer og adm. direktør, Allan Sonne Sørensen, blevet integreret i firmanavnet.

- Allan og jeg har haft et stærkt parløb gennem de seneste otte år, hvor vi har fået muligheden for at gøre en forskel for en voksende skare af interessante kunder. Vi synes, det var på tide, at lade dette parløb afspejle sig i facaden, lyder det fra svenske Magnus Ehrenberg, der stiftede bureauet for 24 år siden, i en pressemeddelelse.

Siden har bureauet åbnet kontorer i fem forskellige byer i Skandinavien og Tyskland.

- Men navneændringen er en detalje. Det væsentlige er, at vi nu indleder et nyt kapitel i bureauet, hvor vi sammen med vores kunder skal demonstrere potentialet i effektiv kommunikation og interessevaretagelse på tværs af grænser i Tyskland og Norden, fortsætter Magnus Ehrenberg.

Allan Sonne Sørensen har været i bureauet siden 2010.

- Navneskiftet er en naturlig konsekvens af vores ambitioner om at tage virksomheden og vores kunder til endnu større højder sammen med vores dygtige medarbejdere. Samtidig er det nye navn et løfte om, at vi fortsat ønsker at være det personlige bureau, der sidder tæt på kunderne og er drevet af ægte engagement for deres forretning. Ledelsesmæssigt har vi helt enkelt fundet en formel, der virker, og det understreger vi nu via bureauets navn, siger Allan Sonne Sørensen.