Det Konservative Folkeparti har fået en ny kommunikationsplatform, der ikke er signeret nogle af partiets tidligere samarbejdspartnere på bureausiden såsom WDP eller Integral. 
 
Bag står derimod Envision, oplyser Mona Juul, der er reklamebureauets CEO. 
 
- Hos Envision drømmer vi ikke bare om at flytte varer, men også om at flytte stemmer. Det håber vi på at gøre sammen med Det Konservative Folkeparti, som vi har indledt et samarbejde med, siger hun.  
 
Et Danmark i balance?  
 
Det første resultat af samarbejdet er en digital profileringskampagne, der under et nyt payoff og temaet ”Et Danmark i balance” skal fortælle det danske vælgerhav essensen af, hvad konservativ politik er i 2018. 
 
- Udgangspunktet hedder ”For dig og for Danmark”, og det udtrykker partiets nuancerede tilgang, hvor man både har øje for individet, men også for samfundet som helhed, siger Peter Boe, der er senior creative hos Envision. 
 
- Konservatismen er jo anti-ideologisk i den forstand, at man er i opposition til enhver form for politisk universalløsning. Frihed er godt, men ikke svaret på alt. Fællesskab er godt, men heller ikke svaret på alt.  
 
- Der skal være balance i tingene, hvis du spørger en ægte konservativ, hvilket gennemsyrer alle partiets holdninger og kommer til at gennemsyre den kommunikation, vi skal lave sammen, fortsætter Peter Boe.  
 
Skal skærpe C's identitet  
 
Det Konservative Folkeparti valgte Envision som ny samarbejdspartner pga. bureauets vidensbaserede tilgang og evnen til at omsætte indsigter til kreative løsninger, forklarer Søren Vandsø, partisekretær i Det konservative Folkeparti. 
 
- Envision har været det helt rigtige valg for os. Vi skulle ikke ud og genopfinde partiets eksterne identitet, og her var Envision knivskarpe på at tage udgangspunkt i vores eksisterende identitet og så tilføje skarpe elementer fra kommunikationssiden.  
 
- Samtidig havde de gjort deres hjemmearbejde rigtig godt med bl.a. analyser og målinger. En meget grundig og saglig tilgang, der passer os rigtig godt, slutter Søren Vandsø.  
 
Se et eksempel på den nye kommunikation her: