Kvantum Copenhagen får 1. marts ny bestyrelsesformand, når Jesper Kramer erstatter Lutz Könnecker, der qua stigende forretningsmæssigt engagement i Tyskland forlader posten. 

Det oplyser selskabet i en meddelelse.

- Jesper har været en del af bureauets bestyrelse i en årrække, og har en god forståelse for forretningen og har været med til at udvikle og implementere bureauets VÆKST20-plan. Han har en stor viden inden for drift og implementer og udfærdigelse af strategi. Så vi er meget glade for, at Jesper takkede ja til at overtage stolen efter Lutz Könnecker, siger CEO & Founding Partner Martin Graeser i meddelelsen.

Gå ikke glip af dagens vigtigste nyheder – klik her.

Jesper Kramer har igennem de sidste to år været medlem af bestyrelsen i Kvantum Copenhagen. Han er direktør i Aller-selskabet DG Media og har en Executive MBA fra Henley Business School. 

- Jeg ser frem til at spille en endnu vigtigere rolle i forhold til den vækststrategi som Kvantum Copenhagen står over for. Vi har et stærkt afsæt og de rigtige kompetencer internt i Kvantum til at drive væksten, siger Jesper Kramer i meddelelsen.