I fjor var det trist at læse årsregnskabet fra den danske del af det nordiske reklame- og kommunikationsbureau PS Communication, da tallene på bundlinjen var blodrøde og egenkapitalen negativ.
 
Det er ikke tilfældet længere. Tværtimod viser det netop offentliggjorte regnskab et overskud på næsten tre mio. kr. og en genetableret egenkapital.
 
- Det er vi godt tilfredse med, og vi ser at vores investeringer over de sidste par år har båret frugt og er klar til nye, lyder det fra Jakob Sick Nielsen, Agency Director i PS Communication ApS.
 
Har købt svenske ejere ud
 
Han ejer nu sammen med Martin André Jønck, der blev Managing Partner i efteråret, 100 pct. af den danske del af PS Communication, der har eksisteret i 13 år.
 
Tidligere ejede PS Group AB i Sverige 65 pct. af den danske del af bureauet, der især er stærke til at skabe fortællinger, kampagner og content, som knytter brand og forbrugere tættere sammen.
 
PS løser opgaver for kunder som ASKO, IBM  m. fl
 
Partnerne valgte at købe PS Communication i Danmark i kølvandet på en del turbulens på ejerfronten i Sverige, hvilket bl.a. medførte en opsplitning af de nordiske selskaber i "et nyt PS".
 
- Den nye ejerstruktur har skabt ro på bagsmækken herhjemme, og vi har været inde i en meget positiv udvikling siden. Økonomisk er alle nøgletal styrket, og vi er gået fra 9 til 18 ansatte. Især er bureauets seniordel og ledelse blevet styrket i løbet af efteråret, siger Jakob Sick Nielsen.
 
Lokalt bureau med nordisk forankring
 
Blandt de nytilkomne er Benjamin Brett, der er hentet til bureauet som Global Client Director, hvilket også er med til at understrege, at PS Communication stadig er internationalt og nordisk forankret trods den danske afdelings nye ejerskab.
 
- Vi arbejder stadig tæt sammen med vores broderselskaber i Norden og er partner med George P. Johnson internationalt. PS Communication-brandet er stærkt og velafprøvet, så det fortsætter. Vi er i dag et lokalt reklame- og kommunikationsbureau med en nordisk sjæl og international rækkevidde, slutter Jakob Sick Nielsen, der også forventer gode resultater i indeværende regnskabsår.
 
Nøgletal PS Communication ApS:
 
(Mio. Kr.)                               2016/2017-2016/2015
 
Bruttofortjeneste                                 10,2/6
 
Resultat af primær drift                        3/-0,9
 
Årets resultat                                       2,2/-0,8
 
Egenkapital                                          2,1/-2,2
 
Gns. antal ansatte                                 13/14