Der er mere end almindelig gang i butikken hos det aarhusianske bureau Heyday.

Bureauet har således fornylig indgået et nordisk samarbejde med den internationale non-profit mærkningsordning FSC, som arbejder med mærkning af bæredygtigt træ og papir i alt fra møbler til emballage.

FSC, der står for Forest Stewardship Council, kæmper for fokus på skovenes vigtighed for en mere bæredygtig verden, og det samlende punkt i det nye samarbejde er en kampagne for unge på tværs af de nordiske lande.

Kampagnen skal i foråret 2018 inspirere målgruppen til at vælge bæredygtigt på træ og papir, og hos Heyday ser man meget frem til samarbejdet:

- At skulle arbejde for en kunde som FSC, der har så stort et fokus på bæredygtighed og CSR, er vi hos Heyday rigtig begejstrede for, og vi ser det som en stor mulighed. Vi glæder os meget til at være med til at sprede budskabet om miljømæssig, social og økonomisk ansvarlighed gennem både film og resten af kampagnen, siger direktør og partner, Anders Lorentz.

Kampagnens omdrejningspunkt bliver en tværnordisk film, som Aarhus-bureauet står for at producere fra idébasis til færdigt produkt.

Venter yderligere vækst

Og netop Heydays satsning på bred digitale viden, kombineret med kompetencer inden for design, kampagner og film, ser ud til at være en glimrende strategi.

I hvert fald fortæller Heyday i sit seneste regnskab om en nettoomsætning på over 27 mio. kroner og et resultat før skat på  godt 4,6 mio. kroner: En vækst på lige omkring 50 procent for begge tals vedkommende.

Desuden er antallet af medarbejdere i løbet af det forgangne år næsten fordoblet fra 26 til 45, hvilket da også har gjort det nødvendigt at overtage de to øverste etager på Søndergade 45 i Aarhus, således at bureauet om nogle måneder ”fylder” fire etager i alt.

- Vi har godt kunnet mærke, at pladsen er blevet trang med de mange nye medarbejdere, der er kommet til. Så det bliver godt at få lidt mere albuerum og nogle flere mødelokaler, siger Anders Lorenz, der glæder sig til at de to nye etager bliver klar til indvielse i løbet af foråret.

Direktøren forventer i øvrigt, at fremgangen fortsætter og regner med at udvide med yderligere 15-20 ansættelser i de kommende 12 måneder.