Det stærke bureau Another opruster med nye ansigter hentet i ind- og udland. Samtidig er der udpeget en ny ledelse, der skal bringe Another de sidste skridt videre i forhold til ambitionen om at blive et top-3 leadbureau.

– Vi grundlagde Another for 4 år siden, fordi vi mente og stadig mener, der er en anden måde at bygge brands på i den digitale nutid, siger Morten Hershøj, medstifter og CEO i Another.

– Denne tilgang har markedet taget til sig, og Another er nu et etableret leadbureau for en række stærke brands – samtidig med vi har bygget en god forretning op. Vi er dog stadig voldsomt ambitiøse og læner os ikke tilbage, men har i stedet valgt at investere i nye folk til bureauet og udvidet ledelsen.

Another har derfor over sommeren hentet fire nye folk til bureauet. Det drejer som om de kreative Mads Alexander Nielsen og Duke Safo, der har en fælles fortid hos Karmarama, Grey i London og Wieden+Kennedy.

Hertil kommer Client Service Director Annette Blou Pryce, der er hentet hos Ogilvy – og Senior Projektleder Kitta Petersen, der kommer til fra Hjaltelin Stahl.

Ny og udvidet 5-mands (M/K) ledelse

Samtidig udvides ledelsen i Another, således den nu består af kreativ direktør Thorkild Bjerre, strategisk direktør Miriam Plon Sauer, de to Client Service Directors Annette Blou Pryce & Katrine Riis Andersen samt Morten Hershøj.

– Vores råstof er vores medarbejdere. Du kan snart købe en robot til at træffe valgene for dig på de fleste niveauer og platforme, men når det handler om at skabe værdi gennem strategisk rådgivning og udvikling af unikke kreative løsninger, så er bureaubranchen stadig Peoples Business.

– Vi blev, i starten af 2017, kåret til Danmarks mest integrerede reklamebureau – og det med de mest tilfredse kunder. I juni vandt vi en løve i Cannes. De resultater tillægger vi klart evnerne og personlighederne hos vores ansatte.

– Derfor bruger vi typisk 3-4 måneder på at hyre vores medarbejdere, så vi vælger de rigtige. Indtil nu har det vist sig at være den rigtige tilgang, slutter Morten Hershøj.

Another blev stiftet i 2013 af Morten Hershøj og Thorkild Bjerre, der forlod Partners for at forfølge deres nye bureau-tanker.