GroupM meddelte i juni, at selskabet agtede at fusionere de to bureaubrands Maxus og MEC til ét bureau under et nyt navn. Fusionen vil være gennemført ved årsskiftet, hvor navnet offentliggøres.

– Vi skaber derved et af Danmarks største mediebureauer, men ambitionen er også at skabe Danmarks bedste mediebureau. Størrelsen betyder flere kompetencer, flere muligheder og mere muskel til at udvikle, som i sidste ende skal gøre en forskel for vores kunders forretning, siger Jonas Hemmingsen, Nordisk CEO for GroupM.

Det betyder, at det nye bureau skal have en ny adm.direktør, og efter en dialog imellem Thomas Nolsøe, CEO i MEC Danmark, Kristian Bæk Mikkelsen, CEO i Maxus og Jonas Hemmingsen, er parterne blevet enige om, at Thomas Nolsøe giver stafetten videre til Kristian Bæk Mikkelsent ved årsskiftet. 

– Jeg har kendt Kristian i mange år, vi er af samme skole med fokus på godt strategisk arbejde, og jeg er sikker på, at Kristian bliver en fantastisk samarbejdspartner for både MEC’s og Maxus’ kunder fremover, siger Thomas Nolsøe.

Kristian Bæk-Mikkelsen tilføjer:

– Personligt er det en stor glæde og ære for mig at få ansvaret for den nye virksomhed. Jeg har haft roret hos Maxus i to år og har tidligere arbejdet ved MEC i otte år i København og New York, så jeg kender såvel kunder som medarbejdere særdeles godt både hos MEC og Maxus, og jeg glæder mig utroligt meget til at samle holdet.