Der er sket ting og sager, siden Partners og PeopleGroup i mindelighed lod sig skille. Nu er forretningen i reklamebureauet vokset på både toppen (+18 pct.) og bunden (+64 pct.).

Hvad siger direktøren mon til det?

– Jeg er meget tilfreds med 2017. Og 2017 har på mange måder været et roligt år, selv om mine kollegaer formentlig falder ned af stolen, siger Heidi Skovhus, adm. direktør i Wibroe, Duckert & Partners.

Hvorfor gør de mon det?

– Fordi vi har i sandhed haft nok at lave. Men et roligt år forstået som et år med stabil og kontrolleret udvikling på alle fronter.

– Økonomisk set er jeg tilfreds med, at de primære nøgletal alle udvikler sig i rigtig retning, og et resultat før skat på 5,6 mio. kr. er godkendt. Vi har en balanceret kundeportefølje med en god omsætningsfordeling, og det er også godt.

Herre i eget hus

Prøv at uddybe forandringerne det seneste år?

– 2017 har også budt på store forandringer. Vi er flyttet ud af PeopleGroup til nye lokaler på Grønningen 1, så nu er vi herre i eget hus.

– Vi har skabt stærke kreative løsninger, der har medført forretningsmæssige resultater for vores kunder, og det er primært det, vi gerne vil måles på.

I har altid haft ry for at være særlinge? Er I stadig det?

– Ja, det kan du godt sige. Partners er et besværligt valg. Helt bevidst. Vi er mere optaget af, hvad der er rigtigt for brandet, virksomheden, og kundernes kunder, end hvad direktøren eller marketingdirektøren godt kan li’.

– Partners er for de få til de mange, kan du sige. Vi er taknemmelige for de kunder der vælger os til, og for den rolle de betror os med deres mærker og organisationer, så vi anstrenger os hver eneste dag til det yderste for at leve op til den tillid.

Hvordan ser det nye år ud?

– Hvordan 2018 udvikler sig er vanskeligt at sige, da vi er i et marked, hvor hvert projekt skal vindes, men vi vil gøre alt, hvad vi kan for at fortsætte den gode udvikling WDP er i.

Fortæl os lidt ekstra om WDP X afdeling?

– WDPX er vores laboratorium, og tjener det formål at gøre os dygtigere, ikke rigere. Dygtigere på digitale innovationer, nye teknologier og anderledes forretningsmodeller og alt beta, og har derfor helt naturligt haft hjemme i Silicon Valley, USA.

­– Men WDPX har ikke nødvendigvis nogen fast adresse, da X er en idé, ikke et firma, slutter Heidi Skovhus.

Nøgletal: Wibroe, Duckert & Partners

(Mio. kr.)                               2017          2016

Bruttoresultat:                       26,1        22,2

Årets resultat:                         4,1         2,5

Antal ansatte:                        25           25