Det digitale bureau Frankly har aldrig i sit 12-årige liv haft røde tal på bundlinjen, og tallene for 2017 ændrer ikke på dén tradition – tværtimod har bureauet leveret sit bedste resultat nogensinde.

Omsætningen lå på omkring 38 mio. kroner, hvilket er på niveau med tidligere, men indtjeningen er markant forbedret.

Og med et resultat på lige knap fem mio. kroner og en overskudsgrad på 17 procent er der naturligt nok også optimisme at spore hos ledelsen.

CEO og stifter Frank Thomsen siger:

- Det er et tilfredsstillende resultat. Vi har siden starten for mere end 12 år siden haft fokus på at stifte langvarige kunderelationer og har derigennem støt vokset vores omsætning. Vi har hele vejen haft fine sorte tal på bundlinjen og inden for de sidste par år har vi forsøgt at trimme virksomheden til yderligere vækst.

Klare ambitioner

Franklys kundeliste tæller i dag en perlerække af betydelige danske og internationale brands såsom General Electric, Nordea, Novo Nordisk, Mærsk, William Demant og Pfizer for blot at nævne nogle af de mest iøjnefaldende.

For nylig er desuden både Alfa Laval og McKinsey blevet føjet til listen, og ambitionerne vokser fortsat hos de kreative folk i Kronprinsessegade i København.

Frank Thomsen siger om den fremtidige strategi:

- Vi har skabt nogle muligheder de senere år, hvor vi med krum hals har åbnet døren ind til nogle af verdens største brands. Vi kan se, at især vores kreative leverance og intuitive brandforståelse har traction hos kunderne, hvilket har givet os blod på tanden. Vi har derfor åbnet kontor i London og udvidet partner-kredsen med Klavs Valskov, der er tidligere kommunikationsdirektør hos Mærsk, og som de seneste tre år har været branddirektør hos General Electric ud af netop London.

Frankly er stiftet i 2006 og har i dag 41 ansatte.

Partnerkredsen tæller Jesper Strøm Madsen, Chris Pedersen, Peter Svendsen, Frank Thomsen, Klavs Valskov og Nicolai Wichmann.

 

DKK mio.

2015

2016

2017

Bruttoavance

28.565

29.205

28.876

Driftsresultat

3.576

2.685

4.835

Overskudsgrad

12,52%

9,19%

16,74%