Fynske Clausen Gruppen, der rummer trykkeriet Clausen Grafisk og reklamebureauet Kindly, har fået Jacob Vestergaard som ny medejer og kommerciel direktør.

Han ejer pr. 1. august 30 procent af gruppen, der kom ud af seneste regnskabsår (2018) med et minus på tre millioner kroner på bundlinjen.

Direktør Thorsten Clausen ejer de resterende 70 procent af virksomheden, der blev stiftet i 1984 af Thorsten Clausens far, Poul Clausen.

Af 2018-regnskabet fra Clausen Gruppen fremgår det også, ”at selskabet forventer i 2019 at indgå et tættere partnerskab med en ekstern investor, der forventes at tilføre selskabet kapital, øget aktivitet samt en for selskabet overskudsgivende drift på sigt”.

GÅ IKKE GLIP AF DAGENS VIGTIGSTE NYHEDER. KLIK HER.

Mange følelser involveret

Investoren er nu på plads i skikkelse af Jacob Vestergaard, og Thorsten Clausen – der har været indehaver af Clausen Gruppen siden 1997 – ser ham ”som den naturlige medejer at Clausen Gruppen”, fremgår det af en pressemeddelelse.

- Jeg er meget glad for, at Jacob indtræder som partner og kommerciel direktør, og jeg ser meget frem til, at Jacob kan medvirke til at sætte yderligere fart i udviklingen af Clausen Gruppen, siger han.

- Der er naturligvis mange følelser involveret, når man skal sælge noget af sin fars og mit livsværk, men Jacob og jeg har kendt hinanden i mange år, og vi deler de samme værdier om ordentlighed, kvalitet og at behandle både kunder og medarbejdere godt, siger Thorsten Clausen og fortsætter: ”Samtidig er vi meget forskellige, og det er netop de forskellige kompetencer, som bliver en styrke i den fortsatte udvikling af Clausen Gruppen”.

GÅ IKKE GLIP AF DAGENS VIGTIGSTE NYHEDER. KLIK HER.

Kender branchen indgående

Jacob Vestergaard har tidligere drevet virksomheden Indoor Marketing, der to gange er blevet kåret som Gazelle-virksomhed af dagbladet Børsen.

I 2013 solgte han virksomheden til Jysk Fynske Medier, og indtil 2017 var han kommerciel direktør i bureauet Step.

De sidste halvandet år har Jacob Vestergaard været chef for loyalitet, event og forretningsudvikling hos Jysk Fynske Medier med fokus på B2C.

- Da jeg rundede 50 år, besluttede jeg mig for, at de næste ti år skulle være de bedste i mit arbejdsliv, og at jeg på et tidspunkt igen skulle drive egen virksomhed, siger han.

- Jeg har drevet selvstændig virksomhed siden midten af 90’erne, og det betyder meget for mig at have hånden på kogepladen.

- Nu ser jeg frem til at blive en del af Clausen Gruppen og være med til at sætte endnu mere fokus på vækst og udviklingen af virksomheden og medarbejdere. Det er det, jeg kan, og det, jeg brænder for, slutter Clausen Gruppens nye medejer og kommercielle direktør.

Jacob Vestergaard tiltræder i Clausen Gruppen med det samme og kommer sammen med Thorsten Clausen til at udgøre virksomhedens direktion, der også tæller Henrik Larsen, som er bureaudirektør for Kindly.

Parterne ønsker ikke at oplyse, hvor meget Jacob Vestergaard har betalt for sin ejerandel i Clausen Gruppen.

GÅ IKKE GLIP AF DAGENS VIGTIGSTE NYHEDER. KLIK HER.