THINK, der sidste år leverede et fornemt årsregnskab, fortsætter de gode takter.

Det fremgår af det digitale bureaus seneste årsregnskab, der viser et overskud på 5,7 mio. kr. før skat (4,4 mio. kr. efter skat) og en bruttoavance på 25,8 mio. kr. I fjor landede bruttoavancen på 25 mio.

- Vi har haft en god tilgang af nye spændende projekter for både eksisterende og nye kunder, fortæller Mads Gustafsen, adm. direktør i THINK og fortsætter:

- Toplinjen er vokset med tre millioner, men vores mål er ikke vækst, men derimod at hjælpe vores kunder med at udkomme med relevante digitale produkter og services, fortsætter han.

Vækst er ikke i højsædet

Bureauet er i løbet af 2017 vokset fra 34 til 38 medarbejdere, ligesom direktøren forventer, at der i løbet af indeværende år vil komme et par mand mere ombord. Men bureauet ønsker faktisk ikke at blive alt for stort.

- At finde nye kollegaer er faktisk vores største udfordring. Vi har et klart defineret mål om at være de bedste i branchen, og det stiller ekstremt store krav til vores rekruttering, da der er rift om både unge talenter og erfarne folk, siger Mads Gustafsen og henviser til, at det vil være svært at bibeholde samme høje niveau, hvis vækst var den primære succesfaktor.

Store forventninger

Mads Gustafsen kan også fortælle, at 2018 er kommet godt i gang. Og at forventningerne til året som helhed er skyhøje.

Ikke mindst i kraft af MyImage-undersøgelsen, som blev offentliggjort i januar.

Her var THINK helt i topBrand Position Index blandt de digitale bureauer, ligesom bureauet tog førstepladser i kategorierne Strategisk styrke, Forståelse af kundens forretning, Evne til at samarbejde med andre bureauer og Evne til at anvende seneste digitale viden.

Nøgletal THINK

(Mio. kr.)                            2016/2017 – 2016/2015

Bruttoavance:                                 25,8/25

Resultat før skat:                             5,7/6,3

Årets resultat:                                  4,4/4,8

Egenkapital:                                      9,2/8,3

Gns. antal ansatte:                          33/29