Sønderjyllands største shoppingcenter Borgen har valgt Republica som strategisk partner.

Det sker efter en indledende bureaurunde og derefter et yderligere opløb med Aller, lyder det i en pressemeddelelse.

Borgen er Sønderjyllands største shoppingcenter, og det er placeret midt i Sønderborg med 50 butikker inden for mode, bolig, smag, sport, livsstil og børn.

Republica vandt opgaven på baggrund af bureauets strategiske og kreative oplæg, og det skyldes ikke mindst indsigt i retailbranchen samt centererfaringen fra den nuværende kunde Glostrup Shoppingcenter.

- Vi valgte Republica ud fra en overbevisende forståelse for Borgens kerneforretning, vores kundeværdier og den lokale forankring i kombination med et trend perspektiv. De fangede vores position og den særlige sønderborgensiske stolthed over vores by. Vi kan slet ikke vente med at komme i gang og til at byde endnu flere besøgende velkommen i vores center, lyder det fra Annelene Hausmann, marketingchef i Borgen Shopping, i en pressemeddelelse.

Susanne Lund, CEO Republica, ser naturligvis frem til opgaven.

- Vi glæder os til det kommende samarbejde, hvor vi sammen med Borgen Shopping skal udvikle og skabe en tilstedeværelse i Sønderjylland. Borgen er et både nyt og markant shoppingcenter, og vi ser frem til en opgave med mange spændende muligheder, siger hun.

Susanne Lund overtog posten som CEO i Republica fra Kenneth Pedersen, som i morgen fejrer 25 års jubilæum i Coop-koncernen. Han er i dag kædedirektør i SuperBrugsen.