Det digitale bureau Valtech, der i år 2000 købte det danske webbureau Ahead og dermed fik en stærk tilstedeværelse herhjemme, har atter en gang købt dansk.

Denne gang gælder det Sitecore-eksperterne i Codehouse, der i kølvandet på handlen flytter ind i Valtechs kontor på Holmen i København med 22 medarbejdere.

Med købet – parterne ønsker ikke at oplyse salgsprisen – ønsker Valtech at styrke sin position som et af de mest slagkraftige bureauer på Sitecore-fronten. Vel at mærke på verdensplan.

Samtidig giver opkøbet adgang til en stribe nye markante kunder, så det digitale bureau nu har en portefølje bestående af velkendte brands fra ind- og udland, heriblandt L’Oréal, Lego Systems, Pandora, Nybolig, Jabra og Maersk.

- Codehouse opkøbet sikrer, at ingen i Nordeuropa kan matche Valtechs dybde og bredde på Sitecore Experience Cloud, lyder det bl.a. fra Carsten Brogaard Jensen, direktør for Valtech i Danmark, Tyskland, Schweiz og Frankrig, i en pressemeddelelse.

Salg giver nye muligheder

Og det er netop de tværgående kompetencer, som er en af hovedårsagerne til Codehouses beslutning om at blive en del af Valtech-teamet, forklarer Steven Singh, der er adm. direktør og stifter af Codehouse.

- Vi har siden år 2000 etableret os som et førende teknisk bureau med nogle af markedets absolut bedste udviklere. Det er også en af grundene til at vi servicerer nogle af de mest komplekse digitale platforme på markedet.

- Men i takt med at vi har set en ændring i vores kunders behov, har vi haft et naturligt ønske om at udvikle os, så vi fortsat kan garantere dem de bedste løsninger.

- Det er netop, hvad Valtech giver os. Ved at kombinere vore kompetencer får vi mulighed for at få det absolut maksimale udbytte af den viden, som vores eksperter besidder.

- Det er ikke alene en gylden mulighed for at udvikle vores medarbejdere og forretning, men i særdeleshed også en mulighed for at tilbyde vores kunder det absolut bedste, slutter Steven Singh.