Det går godt hos de fire danske bureauer, der hører til den nordiske NoA-gruppe, og nu byder gruppen velkommen til yderligere syv partnere.

Seks af de nyudnævnte partnere kommer fra & Co. og det drejer sig om: Trine Aagaard Eisinger, Morten Fabricius, Kristian Eilertsen, Anders Darre, Peter Dinesen og Christian Grosen.

Den syvende nyudnævnte partner er Mai Aastrup, der kommer fra Hello Great Works. 

Om udnævnelserne siger Mikael Jørgensen, direktør i & Co. og ansvarlig for NoA’s aktiviteter i Danmark, at de i høj grad hænger sammen med forretningens udvikling:

- Vi har haft en rigtig positiv udvikling i løbet af det seneste års tid. Mange projekter er blevet større, mere komplekse og går på kryds og tværs af mange forskellige kompetencer i de forskellige NoA selskaber, siger og fortsætter:

-Og for at sikre et sundt og solidt fundament for vores faglige ambition og videre rejse, er det vigtigt at have de brede skuldre, som vores gruppe af partnere giver os.

Også faglig udvikling

Når man er partner i NoA betyder det et reelt ejerskab af gruppen, men Mikael Jørgensen ønsker ikke at oplyse, hvor stort et ejerskab, de nye partnere får:

- Det er meget individuelt, hvor meget de enkelte partnere ejer, siger han og understreger, at det at blive partner også handler om mulighed for faglig udvikling: 

- Vi tror på en forankring af vores filosofi i en bred partnergruppe for at sikre kvalitet og fortsat udvikling, siger han og tilføjer:

- Alle de nyudnævnte partnere er usædvanligt dygtige indenfor deres felt, og vi vil gerne kunne tilbyde vores folk fortsatte udviklingsmuligheder.

I Danmark tæller NoA-bureauerne Hello Great Works, Clay, Bold Scandinavia og & Co. tilsammen pt. 170 medarbejdere – med & Co. som den største enhed med omkring 80 medarbejdere.

Alle selskaber holder i dag til i Turbinehuset i Adelgade.

Nordisk rummer gruppen også bureauer som Åkestam Holst, Anorak og North Kingdom, og samlet set beskæftiges i alt godt 900 medarbejdere - heraf 115 partnere.