Det unge PR-bureau for startups, Copus, har netop etableret en bestyrelse med to stærke profiler. 

Det oplyser bureauet i en pressemeddelelse.

Kresten Schultz-Jørgensen, formand for PR-branchen, stifter af LEAD Agency og nu direktør i Oxymoron, tiltræder som bestyrelsesformand, mens Jesper Lohmann, direktør og medstifter af investeringsfirmaet Dico, tiltræder som bestyrelsesmedlem. 

GÅ IKKE GLIP AF DAGENS VIGTIGSTE NYHEDER. KLIK HER.

- Copus er på en spændende rejse, der i de kommende år vil gøre både firmaet og det nuværende hold til nogle betydende aktører i den danske og internationale PR-branche, siger Kresten Schultz-Jørgensen og fortsætter:

- Deres fokus på innovative startups og vækstfirmaer giver betydelige forretningsmuligheder, og deres særlige kompetencer inden for både storytelling og digital kommunikation forener det bedste af nutidens og fremtidens PR. Jeg er smigret over at måtte være den gamle træner i omklædningsrummet.

Artiklen fortsætter under billedet...

Samtidig har Copus og Oxymoron indgået et strategisk kundesamarbejde.

Kresten Schultz-Jørgensen forklarer, at “OXY er et strategisk bureau med fokus på strategi og analyse direkte ind i bestyrelses- og direktionslokalet. Copus har fokus på den eksekverende kommunikation.” 

- Det giver mange synergier for både OXY og Copus, siger han.

I spidsen for Copus står CEO’en Carl Kronika, Andreas Olesen, der er CTO og Julius Gabel, som er COO.

Bureauet, der så dagens lys i september 2017, har på halvandet år formået at skabe et navn i det nordiske startup-miljø. På kundelisten findes firmaer som Soundboks, GoMore, Reflectly, Matter og Valuer og bureauet optrådte i januar i år i Forbes’ spalter

Copus hjælper med struktur og strategi og sørger for, at der bliver arbejdet kontinuerligt med PR og kommunikation - både nationalt og internationalt. Teamet på otte er en blandet flok bestående af journalister, iværksættere og en enkelt datalog oplyses det. 

GÅ IKKE GLIP AF DAGENS VIGTIGSTE NYHEDER. KLIK HER.