Courage Euro RSCG skal have ny ledelse. De seneste dage har der floreret rygter om, at Thomas Lassen var blevet fyret og at Torben Rønler ville forlade bureauet. I dag er medarbejderne så blevet informeret om, hvad der er sket.
I slutningen af sidste år blev der annonceret et begyndende generations-skifte, hvor Torben Rønler skulle fungere som bureauets daglige leder, mens Thomas Lassen formelt ville beholde det overordnede ansvar. Inden for de seneste uger er der så sket det, at Torben Rønler har taget imod et attraktivt jobtilbud og derfor har sagt sin stilling op hos bureauet. Torben Rønlers nye job er ikke oplyst.
Hans opsigelse satte gang i en række overvejelser blandt ejerne af bureauet, der består af en partnerkreds i skikkelse af Leif Kirchhoff Larsen, Annemette Allerup, John Bruun, Søren Dolriis og Thomas Lassen samt Euro RSCG Worldwide, der har aktiemajoriteten.
Resultatet af disse overvejelser er blevet, at Thomas Lassen fratræder efter fælles overenskomst med henblik på at skabe plads til en ny leder, der skal rekrutteres eksternt.
Thomas Lassen er fratrådt, mens Torben Rønler indtil videre vil fortsætte i den daglige ledelse sammen med Annemette Øvlisen, Erik Sloth og økonomidirektøren Eivind Gunleiksrud. Partnerkredsen bliver i bureauet. fin