Efter 11 år hos Bates Y&R skifter den strategiske direktør Susanne Lund til en post som adm. direktør for Republica.

Hun begynder i den nye stilling 19. januar næste år, og Lasse Bolander, bestyrelsesformand for Coop og Republica, ser frem til samarbejdet.

- Republica står foran en meget spændende rejse, hvor bureauets stærke detailfundament skal styrkes yderligere såvel strategisk som kreativt. Denne rejse skal Susanne Lund stå i spidsen for, lyder det fra ham i en pressemeddelelse.

Susanne Lund kommer fra en stilling som strategisk direktør hos Bates Y&R, og hun overtager posten i Republica efter Kenneth Pedersen, som i maj vendte tilbage til dagligvarehandelen som kædedirektør i SuperBrugsen.

Hvorfor forlader du Bates?

- Det er bestemt ikke et fravalg af Bates Y&R, men et tilvalg af Republica. Det er en virkelig spændende udfordring, som jeg ikke kunne sige nej til. Republica er en sund virksomhed med en god økonomi, høj medarbejdertilfredshed og stærke detail-kompetencer. Ovenpå dette stærke fundament skal virksomheden yderligere udvikles, og det synes jeg, er en spændende rejse at stå i spidsen for, siger hun.

- Jeg har haft 11 fantastiske år på Bates Y&R. Og jeg forlader bestemt et Bates Y&R på toppen, hvor der vindes kunder, laves gode kampagner og hvor medarbejderstemningen er rigtig god, fortsætter hun.

Susanne Lund har de seneste 15 år arbejdet som strateg i reklamebranchen. Inden da arbejdede hun 10 år som investmentbanker i Danske Bank. Hun er uddannet cand.merc. i strategisk og finansiel planlægning fra CBS og strategisk planner fra Den Danske Reklameskole.

Hun ser frem til at til den nye udfordring.

- Republica har en sund økonomi, en stærk medarbejderkultur og unikke spidskompetencer indenfor detail. Jeg glæder mig meget til at komme om bord, lære medarbejderne at kende og styrke og udvikle Republica’s forretningsmæssige grundlag, siger hun.

I forbindelse med Susanne Lund’s tiltræden udvides Republica’s direktion med COO Lars Berntsen.